Acaba yazdığımı tam okuyup anladın mı?Gura gura öldü mü ? Yok mu gura gura, boş bir adamda mı ? Bak Şebeğin çocuğuymuş hala laf salatası hala hikaye xD
Acaba yazdığımı tam okuyup anladın mı?Gura gura öldü mü ? Yok mu gura gura, boş bir adamda mı ? Bak Şebeğin çocuğuymuş hala laf salatası hala hikaye xD
Bla bla bla yapmışsın işte, eskiden meyveden kaynaklı diyordun şimdi yok ama önemsiz zaten diyorsun xDAcaba yazdığımı tam okuyup anladın mı?
Önemsiz demedim. Meyveden kaynaklı diyorum zaten hala. Anlamamışsın demek ki.Bla bla bla yapmışsın işte, eskiden meyveden kaynaklı diyordun şimdi yok ama önemsiz zaten diyorsun xD
Adam Roger ve Garp yaşarken en güçlü insan olarak tanımlanmış neyin sazını çalıyon sen.
Ha bu arada WB'nin ünvanı kaido gibi falan değil o da senin uydurman.Önemsiz demedim. Meyveden kaynaklı diyorum zaten hala. Anlamamışsın demek ki.
O bilgi nerde var? SBS ya da Databook'tu galiba.
Ondan bir farkı yok.Ha bu arada WB'nin ünvanı kaido gibi falan değil o da senin uydurman.
Hahahaha iyice two piece gömüldün ha xDOndan bir farkı yok.
Ayrıca databook bilgisinden bahsediyorsun Roger yaşarken bu unvanı aldı diye. Ancak o databook bilgisinde bu unvanı dünyayı yıkacak guc ve yeteneğe sahip olması yüzünden aldı diye belirtilmesine gözünden kaçırıyorsun. Yine eksik okuduğun ortaya cikti.Hahahaha iyice two piece gömüldün ha xD