Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de olen amiralin Aramaki’nin babasi oldugunu dusunuyorum kutsal ejderlere bu denli yalakalik yapan amiral yok cunku :)
Sanmıyorum. Aramaki zamanında polismiş, ama bir kadınla yaşadığı bir olaydan dolayı hapse atılmış. Zorunlu askerlik yasası çıkınca, güçlü olduğu için hapisten çıkarıp Amiral rütbesi vermişler.

Arı Kovanında muhtemel bir Mihawk vs Sengoku kapışması olur diye düşünüyorum. Mihawk gücünü kısar Marinefordda ki gibi hasar aldırır bir önceden. Teach vs Garp kapışması da olur Tiç,Garpı tam öldürecekken Sengoku arada kaynar muhtemelen. Akainu Luffyi donut yapacakken Acenin arada kaynaması gibi.

Son düzenleme:
Şimdi bu amiral'i Xebec mi öldürüyor yoksa Rocks korsanları mı? Bu arada Luffy'e proje deniyordu, Teach asıl proje çıktı ya lan. Soyadını sakla, en güçlü yonkou'nun tayfasına yalvar yakar katıl, yıllarca tayfada hiç bir pozisyonu kabul etmeyerek göze çarpmadan bilinçli olarak bir meyveyi elde etmek için sabret, hatta tayfa arkadaşını öldür, tam bir proje.. çocuğu.
Oda'nın çılgın projesi diyebiliriz miyiz?:p Bu arada Shiki bitch mi? Onun çocuğu nerede, onuda bekliyoruz:oleyo:

Bu serinin iki kralı kaldı, ana baba power-up'ı almadan bir yerlere gelen, doflamingo ve sabo.
Koby?:(

Oda'nın çılgın projesi diyebiliriz miyiz?:p Bu arada Shiki bitch mi? Onun çocuğu nerede, onuda bekliyoruz:oleyo:

Koby?:(
Xebec tarafından öldürülen amiralin Koby'nin babası falan çıkması yok mu ?:D Amiral için Garp'ın babası vs deniliyor da adaya giderken gördük ki odağında direkt Roger var. Garp'ın babasını öldürmüş olsa niye Xebec yerine Roger ı kovalar ki? Tabii adada Xebec'in olduğu haberini de aldığını varsayarak bu yorumu yapıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık