Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1153: Loki'nin Doğuşu

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 62 77.5%
  • Orta

Kullanılan: 12 15.0%
  • Kötü

Kullanılan: 6 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    80
Bilmem bakınca özet geçecektin bölüme ben hala onu bekliyorum :gamyon:
Harald'ın geçmişini görüyoruz. Başta Barbar biriyken Hajrudin'in anasıyla tanışıyor ve barış elçisi olma yolunda ilerliyor. Derken Loki'nin anasıyla evlendiriliyor safkan muhabbeti için. Loki doğuyor. Gözlerinden dolayı lanetli olduğu düşünülüyor ve Yeraltı dünyasına atılıyor pencereden. Bu kısım çok üzücü. Loki bebekken annesi tarafından reddedilmiş cehenneme atılmış. Ancak Hajrudin'in annesi sahiplenecek gibi duruyor. Loki'nin annesinde de var bir şeyler. Oda kötüleri çizdiği gibi bazı yerlerde yüzünü çok öfkeli çirkin çizmiş. Çok büyük nefreti var. Oradan bir şeyler çıkabilir.

Aynı zamanda Harald farklı kültürler öğrenmek için bir çok ziyaret ediyor. Neptün'ün (Balık Adam Adası kralı) bebeliği biliyor. Devlerin yaş muhabbeti iyi işlenmiş. Bağlantılar iyi kurulmuş. Bir çok ayrıntı daha vardır ama dikkat etmedim o kadar.

be
Lokinin gözleri doğuştan böyle olduğuna göre, Oda ilk defa göz tabanlı bir güç mü getirecek yoksa OP ye ? Ghost Rider kefaret bakışı ya da direkt sharingan hesabı :D
Bence katakuri gibi olacak. Annesi gözlerini görüp bunu attığından, bu da gözlerini kimse görmesin diye kapatıyor muhabbeti çıkacak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık