Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1153: Loki'nin Doğuşu

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 29 76.3%
  • Orta

Kullanılan: 4 10.5%
  • Kötü

Kullanılan: 5 13.2%

• Kullanılan toplam oy
    38
sırf zoro ve sanji'nin karizması çizilmesin diye bu ikisi güçlenene kadar yamato'yu wano'da devriye attıran bir yazarın, yamato'dan da güçlü olan bir karakteri tayfaya katma ihtimali yok. loki gelirse eğer tayfaya, korsanlar kralının kanatları muhabbeti tamamen anlamını yitirir.

arc bittiğinde, loki'nin aklandığını ve hajrudin ile loki arasındaki anlaşmazlıkların çözüldüğünü görürüz ve loki başta olmak üzere elbaf'ın tamamı müttefik olur hasır şapkalarla.

Son düzenleme:
Ezik büyüyen herkesin tayfada yeri var
Luffy bu adamı kaçırmaz
Hele hele Dorry, Brogy ve Hajrudin'in bir halta yaramadığını gördükten sonra :artiz:
Tamam bana da Zoro+Sanji'den daha güçlü görünüyor ama bu arc.ı power up bazlı düşünecek olursak ciddi zıplama beklentisi içine girebiliriz :artiz:

Loki'nin ödülü Zoro'nun ödülünün iki katından fazlası ve bu 6 ya da 8 yıl önceki ödül. Loki'nin tayfaya gelme işi baya bir zor o yüzden yeni müttefik hayırlı olsun diyelim.

Estrid dünya hükümetinin ajanı olabilir. Lokinin gözlerinin sebebi estridin imu mührü taşıması sebebiyle şeytanlaşmış olması olabilir. Haraldın dönüştüğü gün imu estridin bedenine girmiştir. O sayede haraldı şeytanlaştırabilmiştir.
onu bende düşündüm ama harald ile ilk görüşmede saraydaki 5 çerçeveli yıldızı da kaldırın diyor. O dönemde orada ajan olarak bir karakter varsa oda carmel ana oluyor. Ondan önce dünya hükümetin devlerle alakalı bir ilişkisi yok.

Bu bölümden sonra benim tek merak ettiğim şey rocks korsanları, Loki doğduğunda linlin adada 5 yaşındaydı. Önceki flashbacklerde lokinin luffynin yaşında olduğu gibi tayfaya katılmak istediğini görüyoruz. Yani linlin o zamanlar 13-14 yaşında olabilir. Xebec yaşı malum tayfa ne zaman kuruldu onu da bilmiyoruz.

Lokiyi ben luffy’e çok benzetiyorum. İkisinin de anne tarafını tam bilmiyoruz. Babaları da genelde başka insanlara yardım etmeye çalışıyorlar, Loki lanetli de denilse bana göre seride kimsenin canını almamıştır diye tahmin ediyorum. Bunun dışında bana göre ikisinin de hayalleri aynı çıkabilir. Ayrıca ikisi de hayvanlarla iyi geçiniyor

artık yamato'nun nasıl bir ajandası varsa, tam da onur haftasına denk geldi o-kiku ile buluşması:bilmem:

Estrid diğer devlere göre daha büyük. Ve gördüğümüz üzere antik devlerin kanına sahipmiş ama boynuzu yok. Acaba boynuz olayı sadece antik devlerin soyundan gelen erkeklere has bir şey mi?

Yamato, Zoro ve Sanji'den güçlü bir karakter. Loki'de aynı şekilde ikisinden güçlü.

Kalkıp bunları bu ikisinden güçsüz yapıp gösterirse SODA cami duvarına işeme deyimi gerçekleşir. Bir kez yaptı 2. ye yapmaması gerekiyor.

Estrid diğer devlere göre daha büyük. Ve gördüğümüz üzere antik devlerin kanına sahipmiş ama boynuzu yok. Acaba boynuz olayı sadece antik devlerin soyundan gelen erkeklere has bir şey mi?
Erkek kadın muhabbetidir. Koç Koyun gibi düşün. Oni'lerde bu hem kadında hem erkekte boynuz var. Ama bunlarda bu şekilde dişil eril muhabbetine ayrışsın diye olmuş olabilir. Oni zaten bir nevi şeytan olduğu için böyle birşey olmaması doğal oluyor onlarda bence.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık