Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1153: Loki'nin Doğuşu

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 52 78.8%
  • Orta

Kullanılan: 9 13.6%
  • Kötü

Kullanılan: 5 7.6%

• Kullanılan toplam oy
    66
Biz de Oda ne anlatmaya çalışıyor diye sorguluyorduk, meğer Oda malmış, aziz falan yazmayı unutmuş, bir de buna serinin baştan sonra her şeyini planlayan üstün zekalı dahi falan diyorlar.
Vallaha bende başka bilgi gelecek bekliyorum. Ee noldu yani böyle olunca ? Gözden kaçırdığımız bir genetik-aile gücü filan mı var ?

Vallaha bende başka bilgi gelecek bekliyorum. Ee noldu yani böyle olunca ? Gözden kaçırdığımız bir genetik-aile gücü filan mı var ?
O tarz da bir bilgi açıklanması yok gibi de kişilerin isimlerinden sonra gelen ekler cinsiyetlere göre ekleniyor olması gerekiyormuş sanırım ve bu yüzden Imu’nun cinsiyetinin de erkek olduğu kanısına varıldı diye bahsediliyordu bir OP gönderileri atan twitter sayfasında.

Son düzenleme:
king Harald = Ragnar

Loki = Sigmund - Bjorn Karışımı

Hajrudin = Ubbe - Hvitserk Karışımı

İvar kim olur onu kestirmedim.

Oda bak bu işlere girişeceksen adam akıllı giriş. Yarım kalıyor mit.

Bunlar soylu mu değil mi, neden saint denmedi, gunko’nun neden aile ismi verilmedi, kutsal değil mi diye zamanında konuşulmuştu. İşin sonunda her şeyin Oda’nın mallığı olduğunu anladık. Böyle tonla mallığı vardır da bilmiyoruzdur.

Lokinin gözleri doğuştan böyle olduğuna göre, Oda ilk defa göz tabanlı bir güç mü getirecek yoksa OP ye ? Ghost Rider kefaret bakışı ya da direkt sharingan hesabı :D

Lokinin gözleri doğuştan böyle olduğuna göre, Oda ilk defa göz tabanlı bir güç mü getirecek yoksa OP ye ? Ghost Rider kefaret bakışı ya da direkt sharingan hesabı :D
Mihawk’ta da değişik göz var. Imu’da da. Hiçbirinde gözlerinde güç var falan denmedi, sadece görünüşü farklı. Mihawk’ın görüşüne dikkat çekildi ama özellikle göz gücü var denmedi.

Mihawk’ta da değişik göz var. Imu’da da. Hiçbirinde gözlerinde güç var falan denmedi, sadece görünüşü farklı. Mihawk’ın görüşüne dikkat çekildi ama özellikle göz gücü var denmedi.
Saydığın iki karakterin 1 tanesinin cinsiyetini bile bilmiyoruz, diğeri hakkında da az bilgimiz var ki konu bu ikisi değil Loki. Bizzat gözlerini bandana ile sarmış. Bir şey çıkabilir.

Saydığın iki karakterin 1 tanesinin cinsiyetini bile bilmiyoruz, diğeri hakkında da az bilgimiz var ki konu bu ikisi değil Loki. Bizzat gözlerini bandana ile sarmış. Bir şey çıkabilir.
Gözlerini kimse görmesin diye sarmış olabilir. Tabii bu seride her şey olabilir ama şuana kadar gözle alakalı bir özel güç görmedik, onu dile getirdim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık