Bebe lokinin seviyesi ne acaba
Son düzenleme:
Biz de Oda ne anlatmaya çalışıyor diye sorguluyorduk, meğer Oda malmış, aziz falan yazmayı unutmuş, bir de buna serinin baştan sonra her şeyini planlayan üstün zekalı dahi falan diyorlar.Gunko, Mamayer ailesine mensupmuş. Shamrock da aziz shamrock diye tanıtılmış önceden aziz kelimesi kullanılmamıştı.
Vallaha bende başka bilgi gelecek bekliyorum. Ee noldu yani böyle olunca ? Gözden kaçırdığımız bir genetik-aile gücü filan mı var ?Biz de Oda ne anlatmaya çalışıyor diye sorguluyorduk, meğer Oda malmış, aziz falan yazmayı unutmuş, bir de buna serinin baştan sonra her şeyini planlayan üstün zekalı dahi falan diyorlar.
O tarz da bir bilgi açıklanması yok gibi de kişilerin isimlerinden sonra gelen ekler cinsiyetlere göre ekleniyor olması gerekiyormuş sanırım ve bu yüzden Imu’nun cinsiyetinin de erkek olduğu kanısına varıldı diye bahsediliyordu bir OP gönderileri atan twitter sayfasında.Vallaha bende başka bilgi gelecek bekliyorum. Ee noldu yani böyle olunca ? Gözden kaçırdığımız bir genetik-aile gücü filan mı var ?
Bunlar soylu mu değil mi, neden saint denmedi, gunko’nun neden aile ismi verilmedi, kutsal değil mi diye zamanında konuşulmuştu. İşin sonunda her şeyin Oda’nın mallığı olduğunu anladık. Böyle tonla mallığı vardır da bilmiyoruzdur.Vallaha bende başka bilgi gelecek bekliyorum. Ee noldu yani böyle olunca ? Gözden kaçırdığımız bir genetik-aile gücü filan mı var ?
Mihawk’ta da değişik göz var. Imu’da da. Hiçbirinde gözlerinde güç var falan denmedi, sadece görünüşü farklı. Mihawk’ın görüşüne dikkat çekildi ama özellikle göz gücü var denmedi.Lokinin gözleri doğuştan böyle olduğuna göre, Oda ilk defa göz tabanlı bir güç mü getirecek yoksa OP ye ? Ghost Rider kefaret bakışı ya da direkt sharingan hesabı![]()
Saydığın iki karakterin 1 tanesinin cinsiyetini bile bilmiyoruz, diğeri hakkında da az bilgimiz var ki konu bu ikisi değil Loki. Bizzat gözlerini bandana ile sarmış. Bir şey çıkabilir.Mihawk’ta da değişik göz var. Imu’da da. Hiçbirinde gözlerinde güç var falan denmedi, sadece görünüşü farklı. Mihawk’ın görüşüne dikkat çekildi ama özellikle göz gücü var denmedi.
Gözlerini kimse görmesin diye sarmış olabilir. Tabii bu seride her şey olabilir ama şuana kadar gözle alakalı bir özel güç görmedik, onu dile getirdim.Saydığın iki karakterin 1 tanesinin cinsiyetini bile bilmiyoruz, diğeri hakkında da az bilgimiz var ki konu bu ikisi değil Loki. Bizzat gözlerini bandana ile sarmış. Bir şey çıkabilir.