Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Gaban Sanji benzerliği vurgulanmış bence orada ya. Rayleigh daha güçlü olduğunu herkes biliyo ama Gaban kabul etmiyor. Zoro-Sanji muhabbeti işte . Güzel olmuş.

Serinin final bossuna verilen tepkiler hayal kırıklığına uğrattı .Dragon Ball Super olacaktı ki Goku Vegeta hissedince 30 kere kalp sancısı yarım saat yerlerde sürünme 1 hafta eğitim ancak villainin karşısına çıkabilirlerdi .

O anda Luffy'den aldığım vibe

Gaban veya Ray'in o fb'de gelişmiş gözlem gösterdiklerini hatırlamıyorum ama ileri seviye kral haki gösteren Oden'di. Herhangi bir insandan çok daha fazla dayanıklılık da gösterdi. Gösterilenin üzerine 25 yıl ekleyip öyle kıyas ediyorsun 🥀
edit: Her ne kadar temiz bir güç gösterimi olmasa da Oden'i 2v1 karşılamaya niyetlenenler de Korsanlar Kralının sağ ve sol koluydu.
"Paslanmışım" diyor yani zirve dönemine göre daha güçsüz.acoo'yu da aktif korsanken öğrenmiştir.2vs1dalmaları da kolay indirebilmek için.bu üçünün arasında çok bir fark yoktur zaten.

Görünüşe göre bana ihtiyacınız var derken bir de Doffy gibi ve kendi P.ç gülüşü gibi bir sırıtma gözümde canlandı herkesin dönüp ona baktığı filan :D

Umarım öyle birşey çizer SODA :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık