Dragon'dan nefret ettim nedense. Artık ölse fena olmaz diyorum.Dragon Imu’yu dövecek şovalyeleri dağıtacak diyen devrimcilerin ileri görüşlülük seviyesi…![]()
Dragon'dan nefret ettim nedense. Artık ölse fena olmaz diyorum.Dragon Imu’yu dövecek şovalyeleri dağıtacak diyen devrimcilerin ileri görüşlülük seviyesi…![]()
Devrim ordusuna hiç vakit ayırmadı. onun yerine oyuncak kale bölümleri çiziyor.şaka gibiDragon'dan nefret ettim nedense. Artık ölse fena olmaz diyorum.
Doğru ama o kadar çok gereksiz yere muhabbeti döndüki nötür olan ben nefret ettim. Erzak olayı ve yangın derken iyi ilerliyorlar normalde. Direk kapışma olsa hükümet ezer bunları güçleri belli. Son savaşa kadar olabildiğince zarar verip son savaşta kendilerine uygun düşmanları yensinler yeterli. Dragon ve devrimcileri asıl göreceğimiz yer son savaştır. O zaman dragon vs gorosei ya da ne bileyim amiral ya da şövalye artık nasılsa birşeyler söylenebilir.Devrim ordusuna hiç vakit ayırmadı. onun yerine oyuncak kale bölümleri çiziyor.şaka gibi
Gear 5 asıl gücünden uzak derken,Luffy'nin hakisi Joyboy'dan uzak demek istedin herhalde?Gaban konuşacak kadar kendinde. Vakit kaybetmeden hasar olayına değinmesi lazım yoksa vs'de tayfa bulana kadar dayanıklıklarını yitirebilirler.
Yalnız ımu'nun olayı diğerlerinden farklı olabilir lakin g5 asıl gücünden uzak. Egghead'de korkmuştu hakisindenluffy o gücü açığa çıkartmalı.
Birde loki durumu var konuşulmuyor ama meyvesi efsane dendi. Göz ile alakalı bekliyorum. Kullanmak için ımu çok iyi bir rakip.
Birde hazır düşman varken usopp'a da el atmalı oda. Şövalyeler her türlü güçlü birebirde ezerler ama ölüm kalım mücadelesinde ciddi güçlenebilir. Herhangi biriyle eşleştirse fena olmaz. Mesela killigham iyi rakip olabilir. Korku olayını kullanıyor. Usopp zaten korkak biri tam kendini geliştirmek rakip.