Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devrim ordusunun başına taze kan biri lazım, okamaları tanıyan aynı zamanda kral hakisine sahip, liderlik vasfı taşıyan birisi olmalı. Benim adayım gen uyanışı, kral haki ve sınırsız potansiyel sahibi Sanji.

Devrim ordusuna hiç vakit ayırmadı. onun yerine oyuncak kale bölümleri çiziyor.şaka gibi
Doğru ama o kadar çok gereksiz yere muhabbeti döndüki nötür olan ben nefret ettim. Erzak olayı ve yangın derken iyi ilerliyorlar normalde. Direk kapışma olsa hükümet ezer bunları güçleri belli. Son savaşa kadar olabildiğince zarar verip son savaşta kendilerine uygun düşmanları yensinler yeterli. Dragon ve devrimcileri asıl göreceğimiz yer son savaştır. O zaman dragon vs gorosei ya da ne bileyim amiral ya da şövalye artık nasılsa birşeyler söylenebilir.

Gaban konuşacak kadar kendinde. Vakit kaybetmeden hasar olayına değinmesi lazım yoksa vs'de tayfa bulana kadar dayanıklıklarını yitirebilirler.

Yalnız ımu'nun olayı diğerlerinden farklı olabilir lakin g5 asıl gücünden uzak. Egghead'de korkmuştu hakisinden :) luffy o gücü açığa çıkartmalı.

Birde loki durumu var konuşulmuyor ama meyvesi efsane dendi. Göz ile alakalı bekliyorum. Kullanmak için ımu çok iyi bir rakip.

Birde hazır düşman varken usopp'a da el atmalı oda. Şövalyeler her türlü güçlü birebirde ezerler ama ölüm kalım mücadelesinde ciddi güçlenebilir. Herhangi biriyle eşleştirse fena olmaz. Mesela killigham iyi rakip olabilir. Korku olayını kullanıyor. Usopp zaten korkak biri tam kendini geliştirmek rakip.
Gear 5 asıl gücünden uzak derken,Luffy'nin hakisi Joyboy'dan uzak demek istedin herhalde?

En önemli yerde kesiyor ya
Araya da bir hafta ara koyuyor
Resmen okuyucuya işkence
Bölümdeki olay desen anca 4 sayfaya sığar
En önemlisi de
Sonra beklentileri karşılayamıyor
Tıpkı eggheaddeki ardı ardına 15-20bölüm cliffhanger yapıp
Beklentileri hiç karşılamaması gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık