Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu 19ulus kimler nedir hangi krallıklar biraz bahsetsene be kardeşim
Hepsine özel arc yapılsın demiyorum
Kralı ülkeyi falan tanıt
İmu ve 20 krallık birleşmiş diyorsun
En önemli hikaye konularından biri
Ama o krallıklar npc gibi
Finalde bir anda 19krallik ortaya çıkıp İmunun yanında saf mı tutacak

kayıp yüzyil flashbackde işlerse okey sorun yok

Konu içerisinde biri ölse Luffy Gon gibi olur mu diye soruluyor, sen kalkmış niye Luffy'den Gon olsun konsept farklı diyorsun ve saçmalayan ben oluyorum öyle mi :)

Sıradan gideyim ;

Konsept farkı değil olay, ona bakarsan HxH deki Nen, OP'taki Haki'nin yerini tutar, Gon'un Menle güçlenmesi de içindeki potansiyeli göstermesi adına OP'taki uyanışın veya H Haki salınımının yerini tutar rahatlıkla.

Ki, rage durumunda patlama olan tek olay Gon da değil. Starjun Toriko'yu ölümün eşiğine getirip Komatsu'ya yöneldiğinde Toriko'daki kırmızı şeytanın bir anlık çıkıp Starjun'u delmesi veya İçigo'nun Ulqiorra'yı yenmesi en basit örnekler. Ki OP'ta da WB örneğini vermişim zaten.

Luffy'nin rage moda girdiği sahneler de var ancak ölüme tepki olarak verdiği sahne yok. Misal Lucci Usoppa yöneldiğinde Lucciyi hamur ediyor ancak yukarıda saydığım 3 ölüm sahnesinde böyle bir tepkisi yok Luffy'nin. O yüzden ölüm olayını ayrı tutup açıklıyorum, Luffy ölüm anlarında farklı farklı tepkiler vermiş hep ancak hiç rage anı yok.

WB, oğlum dediği Ace öldüğü için rage moda girip Akainuyu dövüyor. Luffy ise şoka girip baygınlık geçiriyor.

Luffy'nin bencilliğini anlayamamışsın, Luffy Ace ölünce, canım kardeşim 20 yaşında toprak oldu Allah taksiratını affetsin demiyor, Ace'i kaybettim, yalnız kaldım diye dövünüyor, sonra aklına tayfası gelince de üzüntüsü bitiyor, 40 'ını bile beklemiyor Ace'in. Ace öldüğü için değil yani, kendisi için üzülüyor.

Şaşılacak bir durum değil, bizim toplumda da var, bir ölü olduğunda bir kısım, ben sensiz ne yapacağım diye kendini düşünerek ağlar, bir kısımda genç öldü, Allah rahmet eylesin der ölüyü düşünür, Luffy kendisini düşünen tarafta maalesef.
HxH'deki hiçbir konsept OP'taki ile uyuşmaz. Orada yeminle güçlenilebiliyor bu tarz ani güç artışları. OP'ta bunun şu an için bir örneği yok.

Luffy Vegapunk'ın ağır yaralanması durumunda Amiral ve Gorosei'den pizza hamuru açıyor zaten. WB Oars'u da oğlu gibi görüyordu. O öldüğünde bir şey yapmadı bu arada.

Luffy'nin kardeşi ölünce bir evebynini kaybetmesi gibi tepki vermiş. İnsanın abisi babası annesi birer dayanağı gibidir. O tarz bir tribe girmesi bunu söylemesini bencilleğe yoramazsın. Bu klasik bir tepkidir. Ayrıca o bahsettiğin tepkiyi veren ölenin genelde yakını olmaz. Ölüyü düşünür diyor bir de.:D Ateş düştüğü yeri yakar diye bir laf var.

Ayrıca Luffy yalnız kaldım diye de dövünmüyor. Ace'i kaybetti diye üzülüyordu. Jinbei ona Ace gitti ama arkanda kalan başkaları var diye hatırlatma yapıyor. Jinbei bunu kendine zarar vermeye devam etmesin kendini öldürmesin diye yapıyordu. Luffy de o sıra evet tayfam var ve buluşacağımıza söz verdik diyor. Oda'nın bu kadar güzel işlediği yerden nasıl böyle bir bencillik çıkardın hayret doğrusu.

Son düzenleme:
Şu 19ulus kimler nedir hangi krallıklar biraz bahsetsene be kardeşim
Hepsine özel arc yapılsın demiyorum
Kralı ülkeyi falan tanıt
İmu ve 20 krallık birleşmiş diyorsun
En önemli hikaye konularından biri
Ama o krallıklar npc gibi
Finalde bir anda 19krallik ortaya çıkıp İmunun yanında saf mı tutacak

kayıp yüzyil flashbackde işlerse okey sorun yok
Elbaf sonunda olaylar bittiğinde en son geçmiş kısmına geçer muhtemelen. Ana hikaye raftelde olacağından soru işaretleri olucak ama ımu ve şövalyelerden dolayı hükümetle alakalı sağlam bilgiler bekliyorum devlerden.

önemli, bilgili, öngörülü, duyarlı görünme çabası çok baskın gözüküyor. 30 yıllık manga çizerine işini öğretecek kadar bilgili ve görgülü boş beleş adam kalabalığı var ülkede. bu kalabalık illa ki buraya da yansıyor. her ne yapıyorsa, üç saniye bile ilgilense o işin en yetkin uzmanı gibi konuşuyor. duygularını düşünce, tahminlerini gerçekler sanan delüzyonel takıntılı tipler. benim bu yorumu yapmam, benim de pek aklı başında biri olmadığımı gösteriyor örneğin. boş beleş adamları ciddiye alıp boş beleş eleştirmek beni de boş beleş yapıyor. ama olsundu. hayat...
Bahsettiğin düşünce yapısını yani "30 yıldır çiziyor sizden iyi biliyordur herhalde" bir de şu açıdan sormak lazım "23 yıldır malum siyaset ile ülke yönetiliyor, öyleyse bizden daha iyi biliyor, siz daha 1 haftadır siyasettesiniz her şeyi biliyonuz sanki. O yüzden eleştirmeyin sessizce itaat edin."

Özetle, nasıl ki bir şeylerin yanlış olduğunu görmek/anlamak için şu an siyasetçi olmamıza gerek yok, manga içinde de hikaye içinde de "şu ana kadar gösterilenler arasında" tutarsızlık/yanlış olduğunu anlamak için 394985885 yıllık mangaka olmaya gerek yok.

Konu içerisinde biri ölse Luffy Gon gibi olur mu diye soruluyor, sen kalkmış niye Luffy'den Gon olsun konsept farklı diyorsun ve saçmalayan ben oluyorum öyle mi :)

Sıradan gideyim ;

Konsept farkı değil olay, ona bakarsan HxH deki Nen, OP'taki Haki'nin yerini tutar, Gon'un Menle güçlenmesi de içindeki potansiyeli göstermesi adına OP'taki uyanışın veya H Haki salınımının yerini tutar rahatlıkla.

Ki, rage durumunda patlama olan tek olay Gon da değil. Starjun Toriko'yu ölümün eşiğine getirip Komatsu'ya yöneldiğinde Toriko'daki kırmızı şeytanın bir anlık çıkıp Starjun'u delmesi veya İçigo'nun Ulqiorra'yı yenmesi en basit örnekler. Ki OP'ta da WB örneğini vermişim zaten.

Luffy'nin rage moda girdiği sahneler de var ancak ölüme tepki olarak verdiği sahne yok. Misal Lucci Usoppa yöneldiğinde Lucciyi hamur ediyor ancak yukarıda saydığım 3 ölüm sahnesinde böyle bir tepkisi yok Luffy'nin. O yüzden ölüm olayını ayrı tutup açıklıyorum, Luffy ölüm anlarında farklı farklı tepkiler vermiş hep ancak hiç rage anı yok.

WB, oğlum dediği Ace öldüğü için rage moda girip Akainuyu dövüyor. Luffy ise şoka girip baygınlık geçiriyor.

Luffy'nin bencilliğini anlayamamışsın, Luffy Ace ölünce, canım kardeşim 20 yaşında toprak oldu Allah taksiratını affetsin demiyor, Ace'i kaybettim, yalnız kaldım diye dövünüyor, sonra aklına tayfası gelince de üzüntüsü bitiyor, 40 'ını bile beklemiyor Ace'in. Ace öldüğü için değil yani, kendisi için üzülüyor.

Şaşılacak bir durum değil, bizim toplumda da var, bir ölü olduğunda bir kısım, ben sensiz ne yapacağım diye kendini düşünerek ağlar, bir kısımda genç öldü, Allah rahmet eylesin der ölüyü düşünür, Luffy kendisini düşünen tarafta maalesef.
Sanji gittiğinde sen gidersen kk olamam diye dövünen adam lütfü ya çok şey beklemeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık