Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'nın red line çiziminden dünya haritasına kadar
Ponegliflerden
Güneş tanrısı mevzularindan
Sykpia altın şehre kadar ve birçok şey
Bir çizgi filmden aldığını bilseler op fanları jjkye çakma deme cüretinde bulunmazdı

Şeytanlar kültürlerin çoğunda anlaşama yapmalarıyla ünlü. Imu'nun milleti şeytana dönüştürürken senet imzalatır gibi kitapla anlaşma yapması burdan geliyor. Yani aslında Imu bir şeytan ama orijinal şeytan yani iblis, lucifer vs. olarak bilinen kişi midir bilemiyorum.

Luffy/Nika da insanlara umut verip birleştiren bir ümmet gibi aynı amaç uğrunda birleştirip "tek parça" bir ümmet haline getiren kişi. Bu açıdan bir prophet/peygamber mantığı var.

Bence Imu ve Nika orta dünyadaki Sauron ve Gandalf benzeri kişiler yani tam manasıyla ilahi varlık değil ama asıl ilahi varlıkların aşırı güçlü temsilcileri gibi. Çok güçlü olsalar da gerçek manada ilah demek için fazla gereksiz işlerle uğraşıyorlar bence. İlk çağdaki tanrısal savaşın da Silmarilliondaki Melkor vs Valar savaşı benzeri bir şey çıkması beni şaşırtmaz. Arakçı Odanın LOTR evreninden arak yapmamış olması bana hep garip gelmişti zaten.

Açıkçası şeytani devleri beğenmedim. Ciddi bir korkutuculuğu yok daha çok vampir cosplay gibi takılıyorlar. IM beklentisini düşününce çokta birşey olmadı. Hala Kaido epikliğine benzer bir giriş olmadı belki Mother Flame'i kullanınca bu değişebilir. Bekleyip göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık