Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Loki'yi sadece Shanks durdurabildi lafı boşa edilmedi. İmu bir şekilde Loki'nin de kanına girecek. Luffy vs. Loki yolda. Loki dönüşürken dram falan kasar öldür beni rufi diye.

Yüksek çözünürlüklü ama Arapça

Hayret gunkoya tayt giydirmimişler bu sefer :)

Bunu okudum da, aslında Güneş Tanrısı yoktu herhalde, çok acı çeken kölelerin son umutlarından doğmuş bir varlık.

Nika o yüzden her şeyi yapabiliyor, hayal gücünün sınırı yok. Böyle düşününce mantığa uyuyor. :)

Birinci Dünyanın sonunda Toprak Tanrısı ortalığa karanlığa boğunca bu sefer insanların umutsuzluk ve korkularından hiçlikten İm doğdu. Tam bir dualite işte, tekrardan bir ışık uyanmasın diye veriyor karanlığı, kaosu.

Osur osur ipe diz, deniz tanrısı da ayrı olay. Şeytan Meyvelerini lanetlediyse o yüzden yuzemiyor olabilirler. :)

Bunu okudum da, aslında Güneş Tanrısı yoktu herhalde, çok acı çeken kölelerin son umutlarından doğmuş bir varlık.

Nika o yüzden her şeyi yapabiliyor, hayal gücünün sınırı yok. Böyle düşününce mantığa uyuyor. :)

Birinci Dünyanın sonunda Toprak Tanrısı ortalığa karanlığa boğunca bu sefer insanların umutsuzluk ve korkularından hiçlikten İm doğdu. Tam bir dualite işte, tekrardan bir ışık uyanmasın diye veriyor karanlığı, kaosu.

Osur osur ipe diz, deniz tanrısı da ayrı olay. Şeytan Meyvelerini lanetlediyse o yüzden yuzemiyor olabilirler. :)
Tüm resimde en şekilsiz yine Nika. Diğerlerine baksana ne güzel ejder/şeytan formları var, ateş püskürtüyorlar.
Nika napıyo, kolunu uzatmış, saçlarını parlatmış falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık