Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda resmen tekken den çalmış Devıl olayını ..

Eğer İmu İnsanları Şeytana çeviren bir kara büyüye sahipse Bizim Luffy niye bunun tersini yapamasın ?

Eğer İmu kendine şeytan ordusu yaratabiliyorsa Luffy de bunun antisini yaratabilmeli ..Zaten Tanrı Nika diye anılıyor. Nasıl baş edecek bu güçle ? Eğer Luffy nin bu gücü şimdilik yoksa veya var ama farkına varmadıysa bu ark bunu görebiliriz gibi geliyor bana...
Belkide Raftel de saklanan o meşhur hazine "One piece " bu çeşit bir güç ise değerli olabilir.

Narutoda gücünü paylaşmıştı.Bu güç ile tüm shinobiler birbiri ile bağlanmış" TEK " olmuştu.Hatta ortak bir saldırı bile yapmıştı.

One piece hazinesi bu tür bir güç olabilir.Luffy herkesi Nika nın orjinal gücü ile veya Rayfetldeki hazine aracılığı ile İmu ya rakip bir ordu kurabilir. İmu ya rakip TEK PARCA -ONE PİECE bir "D "ittifak denen bir HALKI YARATABİLİR. Meşhur One piece de bu güç ile bir olmuş bir "halk " der çıkardım ben olsam

Son düzenleme:
Youtubeda ya da x, instagram gibi platformlarda bir video türü var. Bir obje seçip(örn: araba, tavşan vs.) amatör-profesyonel-efsanevi gibi kategorilere ayırıp çizim yapıyorlar. Ya da 1 dakikada çizilen tavşan vs 10 dakikada çizilen tavşan gibi. Heh işte bu şeytan çizimi tam olarak 1 dakikada çizilen tavşan gibi çizilmiş. Özgünlük, detay vs. hiçbir şey yok.

İmu her istediğini şeytana çevirebiliyor mu yoksa iradesi güçlü olanlar karşı koyabiliyor mu. İmu vs Morianın gölgeleri kapışır yada İmu vs Luffynin Nikaları. Veya İmu vs Morianın güç ile Luffynin güç birleşir. İblis olarak Kaido-Big Mom,Gölge olarak Beyazsakal-Roger gelebilir. Hasır Şapkalar da Nika olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık