Bölüm 19 sayfadan oluşuyor. 2 sayfası renkli, 17 sayfa normal siyah-beyaz.
- Renkli kapakta okur isteği var: "Hasır Şapkalar Hizmetçi Kafe açıyor" Luffy, Zoro, Sanji, Usopp, bir kedi ve bir insan-keçi melezi (hepsi takım elbiseli) "Battakuri Hizmetçi Kafesi"nin müşterileriymiş. Kafeyi Nami, Robin, Lilith ve çocuk Bonney (iğrenç***); hizmetçi kostümleriyle işletiyorlarmış. Usopp ve kedi, menünün pahalı oluşundan ötürü şoktalarmış. Çizim, "Izakaya Bottakuri" serisine bir sitayiş imiş.
- Luffy tarafıyla ilgili bir şey yok bölümde.
- Gaban, Sommers'ı göğsünden ikiye bölüyormuş. Bunu yaptığı saldırının adı "Futenraku" (Semavi Musiki Balta anlamına geliyor ve Japoncadaki yanılmayan kişi kelimesi ile eş sesli). Sommers, dikenleri üstüne düşmüş ama yenilenemediği için bölüm boyu orada kalıyormuş.
- Gaban, Colon'a yardım etmeye giderken Colon'un doğumuyla ilgili geçmişten kısa bir kesit görüyoruz. Günümüze döndüğümüzde; Gaban, Colon'a "bekle bi'" derken; Gunko bu sırada Colon'un boynuna oklarından yaptığı bir kılıcı çıtırdan saplıyor ve kanatıyor.
- Gaban celalleniyor ve Gunko'ya saldırmaya hazırlanıyor (baltalardan kara şimşekler çıkıyor) ama gözlem hakisiyle bunun nafile olduğunu, onu kurtaramadan Gunko'nun boynunu deleceğini görüyor. Bu yüzden baltasını bırakıp, "dur lütfen, teslim oluyorum" diyor.
- Akabinde bir çift sayfa var. Gunko, Gaban'ın göğsünü üç okla deliyor. Gaban, Colon ve Elbaf'tan özür dileyerek daldan düşüyor.
- Sonrasında yeniden çift sayfa var. Colon ağlıyormuş. Gunko da aniden geçmişinden bir anı hatırlıyor. Yetişkin bir kadının ağlayarak "baba!!" bağırdığını görüyoruz. Saçı Gunko'ya benziyormuş ama gözlerini göremediğimiz için o olduğunu söylemek mümkün değilmiş.
- Gunko, "bu anı da ne?" derken başka bir kesit görüyormuşuz. Bu sefer, Brook küçük bir kızın elini tutarak "Yohoho! Korsan olmak hayalimdir." diyormuş. Müzik çalan bir yerdelermiş. Küçük kızın Gunko olduğu net değilmiş fakat her şey buna işaret ediyormuş.
- Günümüze geçiyoruz; Brook, Gunko'ya bakarak "Ne kadar da benziyorlar..." diyor ve Gunko, Brook'a koşarak "O, Brook muydu?" diyor. Aniden, Imu'nun sesi 3 şövalyenin de kafasında beliriyor.
Imu: "Niye bu kadar aylaklık ediyorsunuz?"
Sommers: "Imu..."
Killingham: "Ulu Imu!!"
Dev çocuklar: "Kadının yüzünün hâli de ne böyle? Bir anda öcüye döndü."
Imu: "Kutsal topraklar, alevlerle sarpasarıldı. Derhal askerî güce ihtiyacımız var!"
Bölümün son panelinde; Imu, Gunko'nun bedenini ele geçiriyor. Gunko artık Imu'nun gözlerini taşıyor ve vücudundan kara şimşekler çıkmaya başlıyor.
Imu: "Göstereceğim onlara... Bir ilah tarafından yönetilmenin ne demek olduğunu!"