Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1149: Bir Saniye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 69 75.8%
  • Orta

Kullanılan: 13 14.3%
  • Kötü

Kullanılan: 9 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    91
Olur gibi.

Oda, Gear 5 için bu tarz edgy bir şey bekleyen herkesi ters köşeye yatırdı ama nedense insanlar bu tarz şeyler beklemekten bıkmadı. Karanlık, havalı falan.

Şu anki G5 konsept olarak çok güzel, bundan daha iyi bir form çizemezdi. Bir de lastik meyvesi olarak kalsaydı ve kehanetçilik oyununa hiç girmeseydi Oda keşke.

Oda, Gear 5 için bu tarz edgy bir şey bekleyen herkesi ters köşeye yatırdı ama nedense insanlar bu tarz şeyler beklemekten bıkmadı. Karanlık, havalı falan.

Şu anki G5 konsept olarak çok güzel, bundan daha iyi bir form çizemezdi. Bir de lastik meyvesi olarak kalsaydı ve kehanetçilik oyununa hiç girmeseydi Oda keşke.
Bu zaten can sıkıntısından geçen bölümlerde geçen Black Nika muhabbetinden dolayı yapay zekaya çizdirilmiş görsel. Yoksa dediğiniz gibi şu anki formu gayet hoş.

Tayfadan biri öldükten sonraki G5 formu asıl beni heyecanlandıran şey. Oda orada mükemmel işler yapabilir, tasarım konusunda eline su dökülmüyor ki zaten ne kadar taşlarsak taşlayalım en az, bazen hiç, bu konuda sorun eden olmuyor.

Tayfadan birinin öleceğini mi düşünüyorsun?
Evet. Seri sonunu saymazsak, Luffy, kafamda iki kişi var ölebilecek:
Sanji ve Usopp. Sanji'nin ''Aç olanı doyurma'' olayı ya kendisinin ya başkasının hayatına mâl olacağını düşünüyorum. Usopp ise muhtemelen Van Auger tarafından öldürülür; dediği her şeyi yaşaması olayından ötürü öleceğini düşünüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık