Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1149: Bir Saniye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 69 75.8%
  • Orta

Kullanılan: 13 14.3%
  • Kötü

Kullanılan: 9 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    91
Çok saçma argümantum bunlar ya. Bu çocuk göğü yardı haki ile bunu yapan seride 5 kişi vardı o zamana kadar. Ne tükenmişlik falan. Bu olayı es geçerek saçma sapan yok tanrı meyvesi yok tükenmişlik yok kaido vs. zırva yahu...
Haki ile Uyanışın ne alakası var uyanıştan bahsediyoruz ki zaten manga da kaidonun ne hale soktuğu belli luffyi uyanışın hangi kısımda gerçekkeştiği de belli sen hangi kısma itiraz ediyorsun ki?

Luffy vs Kaido

Uyanışı tetikleyen etken zihinsel ve bedensel sınırları zorlayıp tükenmek.

Tükenmişlik sendromuna sebep olan özne Kaido.

Luffye özgü bir olay yok yani Kaido karşısında Mecnun çınar da Behzat Ç de tükenecek kadar zorlansa uyanışı açar.
Tükenmişlik sendromu ne alaka güzel kardeşim? Zihnin ve bedenin meyve güçlerini yakaladığında uyanış gerçekleşir. Bak Türkçe yazdım.

Haki ile Uyanışın ne alakası var uyanıştan bahsediyoruz ki zaten manga da kaidonun ne hale soktuğu belli luffyi uyanışın hangi kısımda gerçekkeştiği de belli sen hangi kısma itiraz ediyorsun ki?
Kaidonun lafında geçen bölümlerden birisi haki. Sen o noktaya getirirsen kendini uyandırırsın. Daha önce uyanamadı meyve kaç defa ölüm noktasına geldiği halde. Hazır değil hem beden hem haki. Cidden saçma sapan şeyler yazıyorsunuz.

Meyve kitabını hatim eden, anında meyve çalmayı bilen ve seride 2 meyve yiyebilmeyi çözebilen tek adamın elinde Nika bambaşka bir şeye dönüşürdü. İstediği gibi uyandırır, Nika'yı da bastırırdı.

Maalesef Luffy'nin iradesi zayıf olduğu için Nika devreye giriyor hep. Nika kendi istediği için uyandı.
Teach önce Law'ı yardımsız yensin.:D

Çok saçma argümantum bunlar ya. Bu çocuk göğü yardı haki ile bunu yapan seride 5 kişi vardı o zamana kadar. Ne tükenmişlik falan. Bu olayı es geçerek saçma sapan yok tanrı meyvesi yok tükenmişlik yok kaido vs. zırva yahu...
Kardeşim meyvenin uyanacağı, nikanın geleceği zaman belli zaten neyin tartışmasını yapıyorsunuz :oleyo2:

Katakuri uyandırabilirdi bence.bu meyveyi uyandırmak için kendini ve meyve gücünü limitlerine kadar zorlamak lazım.bu şartı sağlayan karakterler uyandırabilir.zaten genel olarak çok az uyanış gördük seride,o yüzden evet meyveyi uyandırmak çok zor ama luffy dışında uyandıracak karakterler çıkar bence,sadece meyvenin üzerine düşmeleri lazım.diğer karakterlerin nasıl uyandırdırdığını görsek daha net konuşabilirdik.
Meyvenin uyanışı özgürlüğe ve hayal gücüne bağlı olduğu için Katakuri’nin bu meyveyi uyandırabileceğini sanmıyorum. İdeallerine sıkı sıkıya bağlı olan, disiplinli kişilerin bu meyveyi uyandırması oldukça zor bence.
Brook ise uyandırabilirdi mesela. Ölüp yeniden doğduğu için ve ruhlarla oynayabildiği için kendince özgürleşmiş bir karakter. Aynı zamanda Nika’nın temasına da uyuyor.
Aynı şekilde Roger da uyandırabilirdi diye düşünüyorum. Tanıdığım kadarıyla önünde engel olmasını sevmeyen, özgürlüğe bağlı ve aynı zamanda bilge bir adamdı.

Olay ne tam bilmiyorum ama nika tanrı meyvesine sahip olan herkes ölüm döşeğine geldiğinde kullanicisindan bağımsız nika zorla devreye girer ve uyanışı gerçekleştirir
Nika meyvesi tarihte herkesin eline geçebilecek bir şey değil
Hükümet 800yıldır saklıyordu muhtemelen
Ama en sonunda shanks çaldı

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık