Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1149: Bir Saniye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 60 75.9%
  • Orta

Kullanılan: 11 13.9%
  • Kötü

Kullanılan: 8 10.1%

• Kullanılan toplam oy
    79
Tam tutarlı değil ama imu'nun kontrol edip gücünü verdiği kişiler aslında boş kabuklar olabilir mi? Sırf güç,şöhret, üstünlük uğruna kendilerini,bedenlerini teslim etmiş olabilirler.Saturnu orada imu aslında öldürmedi sadece gücünü geri aldı, tıpkı brook'un ryumadan gölgesini aldığı gibi
Ben de senin gibi düşünüyorum. Bana göre bunların yaşlanmamalarını ve bir yere ışınlanmalarını sağlayan şey Im. Eğer böyleyse, gücü aldıktan sonra yaşlandığı için geriye sadece kemikleri kalmış olabilir. Yoksa, Im'ın Kutsal Topraklar'dan Egghead'e kadar bir güç gönderip Satürn'ü yok etmesi açıklanamayacak kadar OP olur.

Kendini yine komik duruma düşürmüşsün. Altta Luffy için olan durumlardan bahseti. Onun söyledikleri buraya çıkıyor. JoyBoy ile meyve muhabbeti aynı değil. IMU'daki durumu da bilmiyoruz. Luffy ile yediği meyve Nika arasındaki durumdan bahsetti. Önce sakin bir şekilde benim mesajımı oku. Sonrasında da cevap verdiğim adamın mesajını oku. Senin için taşlar yerine oturacaktır.

"Bizim Luffy için mevzu aynı, Luffy zayıf olduğu için NİKA tam güç savaşamıyor, gücünden azar azar veriyor Luffy'e, Kizaru karşısında o kadar bayılması tesadüf değil. Luffy yerine daha sağlam bir konak olsa daha kuvvetli bir NİKA görecektik."

Bu Reiper'ın mesajından bir kesit. Buradaki ifadeye göre Luffy zayıf olduğu için Nika tam güç olamıyor. Daha güçlü birinde daha kuvvetli Nika görecektik diyor. Bu şu anlama geliyor. Karakterin gücüyle meyvenin gücü paralel ortaya çıkıyor. O zaman şu anki Luffy'nin ortaya çıkarabildiği kadar güçte Luffy'nin bu kadarlık gücü olduğu anlamına gelir. Luffy'den zayıf biri bu kadar güç çıkaramaz anlamına gelir bu. Bu tartışmanın hepsi Reiper'ın bu bakış açısına göre benim ona yönelttiğim argümanlar.
Sana en basitinden örnekler verdim sen yine hikaye anlatmaya başladın. Eee ne diyorduk yav he he.

Bu bildiğin gecko morianin gücü
Gölge zombilerde güneşe çıkamıyordu imuda kendi bedeniyle çıkamıyor başkalarını kullanıyor
Hükümetin neden moriayi öldürmek istediği anlaşılıyor
Karasakal imuya moriayı verecek
İmuda ülke verecek

Bu bildiğin gecko morianin gücü
Gölge zombilerde güneşe çıkamıyordu imuda kendi bedeniyle çıkamıyor başkalarını kullanıyor
Hükümetin neden moriayi öldürmek istediği anlaşılıyor
Karasakal imuya moriayı verecek
İmuda ülke verecek
Moria shic idi kolaylıkla imu onu öldürüp gücünü alırdı böyle alengirli işlere gerek kalmadan. Nika meyvesinin hükümetten kaçması kadar saçma senaryo olur.

Sana okumayı öneriyorum.:D Okumadan anlamak zor çünkü.:D
Sen okuyarak da anlamıyorsun bak dahada basit şekilde anlatayım sana.

Gunko galiba karakterin adı ve içine Imu giriyor.

Beden kimin Gunko'nun.
İçine giren kim Imu.

Peki şuan kara şimşekler yayan Gunko'nın gücü normalden fazla mı ? Evet daha fazla. Bunun nesini anlamıyorsun be kardeşim, kendi kendine Lütfü ne kadar güçlüyse nika o kadar güçlü olacak saçma sonucunu çıkarıyorsun xD

Bedenle sınırlı olunabilir ama güç artar.

Başka bir örnek daha verelim malum belli bir yaş aralığı için fazla örnek gerekir :ehe:

Şuan Lütfü, Usop'un bedenine girip dövüşse kendi bedenindeki kadar güçlü olur mu hayır çünkü girdiği bedenin sınırları var ama, bak büyük bir ama var burada, dövüş yeteneği, hakisi ve tecrübesi çok olduğundan usop ile kıyaslanamayacak kadar güçlü olmaya devam eder. Tıpkı şuan Gunko'nun bedenine giren Imu'nun standart gunko'dan çok daha güçlü olacağı gibi.

Sen hala anlamamaya devam edeceksin tabi o yüzden seni sana bırakıyorum :)

Gunko'nun direkt Brook ile kan bağı olmasındansa bu senaryo daha mantıklı geldi. Belki Gunko eski bir kraliyet ailesinin kızıdır ve aile kutsal ejderler tarafından katledilmiştir.
Bu arada, One Piece'te enflasyon lineer ilerliyorsa bu panelde Brook'un güncellenmiş ödülünün 300 milyon olması gerekiyordu. Dorry ve Brogy'ye attığı retconu, enflasyon diye yedirmeye çalıştı ama Brook'ta patlıyor iş.

Beden kimin Gunko'nun.
İçine giren kim Imu.

Peki şuan kara şimşekler yayan Gunko'nın gücü normalden fazla mı ? Evet daha fazla. Bunun nesini anlamıyorsun be kardeşim, kendi kendine Lütfü ne kadar güçlüyse nika o kadar güçlü olacak saçma sonucunu çıkarıyorsun xD

Başka bir örnek daha verelim malum belli bir yaş aralığı için fazla örnek gerekir :ehe:

Şuan Lütfü, Usop'un bedenine girip dövüşse kendi bedenindeki kadar güçlü olur mu hayır çünkü girdiği bedenin sınırları var ama, bak büyük bir ama var burada, dövüş yeteneği, hakisi ve tecrübesi çok olduğundan usop ile kıyaslanamayacak kadar güçlü olmaya devam eder. Tıpkı şuan Gunko'nun bedenine giren Imu'nun standart gunko'dan çok daha güçlü olacağı gibi.

Bedenin potansiyel mevzusunu Smoker/Tashigi değişimi ile Punk Hazard'da göstermişti zaten. Tashigi'nin bedenindeylen Luffy iplemenişti adamı.

Bedenin potansiyel mevzusunu Smoker/Tashigi değişimi ile Punk Hazard'da göstermişti zaten. Tashigi'nin bedenindeylen Luffy iplemenişti adamı.
Zaten girdiği beden baya sınırlar ama bu normal halinden güçlü olmayacağını göstermiyor.

Bizim uyanık bire bir eşitlemeye çalışıyor hemen ajandasına bakıp, ben oraya takıldım xD

O zaman Nika'dan ne kadar güçlü şeyler görürsek bu aynı zamanda Luffy'nin o kadar güçlü olduğu anlamına gelecek?
Baksana Nasıl eşitliyor, iyi o zaman Imu girmiş gunko'nun tüm yaptıklarını da normal gunko gibi yorumlayalım xD

Beden kimin Gunko'nun.
İçine giren kim Imu.

Ben Gunko ve Imu'yu takmıyorum. Orada cevap verdiğim kesiti sana gösterdim. Hala Gunko diyor. Bütün diyaloğu da Gunku üstünden örneklemişsin. Bak bakalım Gunko ile alakalı bir şey yazdım mı orada. Luffy ve meyvesinden bahsediyoruz burada. Reiper'ın bununla alakalı kısmına cevap vermişim. Sen ne satıyorsun abi? İyi misin?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 13, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık