Hocam haki teleport etme olayi cok sacma degil mi? Biz bu hakiyi yillarca calisma karsiliginda elde edilen bir ozellik olarak ogrendik. Kaldi ki normal haki de degil kral haki cikariyor GunkoParazit/Kukla Ustası - Konak/Kukla hikayelerinde Konak/Kukla ne kadar dayanıklıysa Parazit/Kukla Ustası o kadar güç kullanabilir.
Misal IMU kendi bedeninde 100 birim güçlüyse, Gunko'nun bedeni bu kadar gücü kaldırabilirse IMU tam güçte savaşabilir. Ancak Gunko'nun bedeni 100 birim değil de 10 birim güce dayanırsa IMU da anca bu kadar güç sarfedebilir.
Bölüm için tryi bekliyorum, henüz okumadım ancak yorumlara baktığım kadarıyla IMU, yargı dağıtacağını söylüyor ama bu Gunko'nun dayanıklılığı kadar olacak. O fışkıran haki Gunko'nun değil, IMU'nın ancak Gunko buna ne kadar dayanacak, kaç birim haki kullanımına dayanabilir, bunlar önemli.
Bizim Luffy için mevzu aynı, Luffy zayıf olduğu için NİKA tam güç savaşamıyor, gücünden azar azar veriyor Luffy'e, Kizaru karşısında o kadar bayılması tesadüf değil. Luffy yerine daha sağlam bir konak olsa daha kuvvetli bir NİKA görecektik.
Son olarak NİKA'nın tamamen Luffy'nin bilincini ele geçireceğini sanmıyorum, Luffy'nin bedeni kaldırmaz bu kadar gücü. Hikaye aynı Toriko gibi ilerliyor, konağın vücudunun şeytanın gücüne adapte olması lazım. Tam olarak hazır olduğunda anca şeytan tam güçle dövüşebilir ve ortaya çıkabilir.
Brook’un timeskip oncesi dustugu adada summon ve muhurleme teknigi gormustuk Joyboy da muhtemelen haki muhurledi ancak Mu’nun baska bedende kral haki actirmasi cok mantiksiz abi yayanılmıyorsam çok bilmiş adasındaki robot joyboyun en güçlü hakisini yüzlerce yıl sonra serbest bırakmıştı burdan hakinin ordan oraya taşınabilirliği olasılığı yüksek
bence asıl merak uyandıran şey imu nun meyvesi ( varsa ) nika meyvesi birbirine tepki verip sadece meyve iradeleri bir birleri ile atışacakmı
Oraya cennet katmanının işlenmesi ve Loki flashback de ekleyelimBu sayı bize aslında Elbaf serisinin uzun olacağını gösteriyor. Bir wano arc’ı kadar uzun olabilir.
-Brook ekstra bir alan yaratıldı. Geçmiş ile bağlantı kurularak Brook karakterinin ve gunko’nun geçmişine gideceğiz
- Gaban ile bize ölümsüzlerin nasıl alt edebiliriz bunu öğretecek olan karakter tekrar bir eğitim kısmı var. (Luffy Udon madenleri gibi)
- Adada imu’nun yaratacağı trajediler ve büyük olaylar yer alacaktır.
-imu müdahale ettiyse şuan nika ile imu kapışması kaçınılmaz olarak gerçekleşecek ve Luffy’nin ilk imu’ya öfkelenmesi yaşanacak
- Tekrar kutsal ejderlerin yaşadığı yere döneceğiz ve oradaki savaşın seyrini takip ederiz( kısa bir haftada anlatır orayı diye tahmin ediyorum)
- ve gelişen ara olaylar ve eklenebilecek ekstra hikayelerle elbaf uzun bir arc olacak gibi
“Fatihin Hakisi, başkalarının ruhuna geçici olarak hükmetmek ve onları korkutmak için kullanılabilir. Bu en açık şekilde hayvanlara karşı gösterilmiştir.” Mu dedigimiz varlik ne kadar gucluyse artik Mariejois’ten Elbaf’a kralin hakisini gonderip Gunko’yu kontrol ediyor. Buyuk saygi duydumParazit/Kukla Ustası - Konak/Kukla hikayelerinde Konak/Kukla ne kadar dayanıklıysa Parazit/Kukla Ustası o kadar güç kullanabilir.
Misal IMU kendi bedeninde 100 birim güçlüyse, Gunko'nun bedeni bu kadar gücü kaldırabilirse IMU tam güçte savaşabilir. Ancak Gunko'nun bedeni 100 birim değil de 10 birim güce dayanırsa IMU da anca bu kadar güç sarfedebilir.
Bölüm için tryi bekliyorum, henüz okumadım ancak yorumlara baktığım kadarıyla IMU, yargı dağıtacağını söylüyor ama bu Gunko'nun dayanıklılığı kadar olacak. O fışkıran haki Gunko'nun değil, IMU'nın ancak Gunko buna ne kadar dayanacak, kaç birim haki kullanımına dayanabilir, bunlar önemli.
Bizim Luffy için mevzu aynı, Luffy zayıf olduğu için NİKA tam güç savaşamıyor, gücünden azar azar veriyor Luffy'e, Kizaru karşısında o kadar bayılması tesadüf değil. Luffy yerine daha sağlam bir konak olsa daha kuvvetli bir NİKA görecektik.
Son olarak NİKA'nın tamamen Luffy'nin bilincini ele geçireceğini sanmıyorum, Luffy'nin bedeni kaldırmaz bu kadar gücü. Hikaye aynı Toriko gibi ilerliyor, konağın vücudunun şeytanın gücüne adapte olması lazım. Tam olarak hazır olduğunda anca şeytan tam güçle dövüşebilir ve ortaya çıkabilir.