Mewtwo Bugün 18:57 #251 Kuroro dedi ki: Al usta bölümden sana da avatar çıktı. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Zoro lobisi Ağır Amiral haterı olduğu için boykot ediyorum artık.
Kuroro dedi ki: Al usta bölümden sana da avatar çıktı. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Zoro lobisi Ağır Amiral haterı olduğu için boykot ediyorum artık.
Yasopp'un oğlu Usopp Bugün 19:37 #252 Bu bölüm bir kırılma noktası, bu saatten sonra boş bölüm olmaz olamaz..
kennyscapula Bugün 20:25 #253 Yasopp'un oğlu Usopp dedi ki: Bu bölüm bir kırılma noktası, bu saatten sonra boş bölüm olmaz olamaz.. Genişletmek için tıkla ... Arıkovanına inene kadar pirinç topu yiyen Sengoku flashbacki geliyor...
Yasopp'un oğlu Usopp dedi ki: Bu bölüm bir kırılma noktası, bu saatten sonra boş bölüm olmaz olamaz.. Genişletmek için tıkla ... Arıkovanına inene kadar pirinç topu yiyen Sengoku flashbacki geliyor...
Mewtwo Bugün 21:36 #255 Cavitq11 dedi ki: Ray olsun Gaban olsun Oda asla karizmalarını çizmiyor. Genişletmek için tıkla ... Yaşlı Efsaneler kimle karşılaşırsa karşılaşsın hep başta üstünlük kuran kişi oluyor.
Cavitq11 dedi ki: Ray olsun Gaban olsun Oda asla karizmalarını çizmiyor. Genişletmek için tıkla ... Yaşlı Efsaneler kimle karşılaşırsa karşılaşsın hep başta üstünlük kuran kişi oluyor.
zât-ı şâhâne 45 dakika önce #256 Mewtwo dedi ki: Zoro lobisi Ağır Amiral haterı olduğu için boykot ediyorum artık. Genişletmek için tıkla ... Usta sarı saçtan daha çok yakışmış
Mewtwo dedi ki: Zoro lobisi Ağır Amiral haterı olduğu için boykot ediyorum artık. Genişletmek için tıkla ... Usta sarı saçtan daha çok yakışmış