Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1148 Öngörüş

Her öngörüş konusu açıldığında ilk sayfalar

Bu bizim kindar olmadığımızın, beklentilerimizi içimizde saklayıp, biriktirip en sonunda tam bir hayalkırıklığıyla ana avrat sövmediğimizin göstergesidir.
Saman alevi gibi, anlık olarak eleştirir ve yolumuza devam ederiz. Bizden Dragon'a ve Dragon severlere zarar gelmez. :D

Elfbaf sezonu özelinde Dragon'dan çok büyük bir beklentim yok. "Tanrı şovalyeleri harekte geçince harekete geçeceğiz" ifadesi mevcuttu ancak bunlar her yere ışınlanarak gidiyor, Devrimcilerin haberinin olması için gerçekten muhbire ihtiyaçları bulunmaktadır.

Tanrı şovalyelerinin ölümsüz olma durumu, haki ile aşılabilecek bir şey değilmiş gibi geliyor. Gaban, OP'deki sırların tamamına hakim olduğu için bizimkileri yönlendirecektir ama artık nasıl bir yönlendirme olur bilemiyorum. Luffy'den korktukları açık ara ortada ama sürekli Luffy'i kızdıracak davranışlarda bulunuyorlar.

Elfbaf sezonu özelinde Dragon'dan çok büyük bir beklentim yok. "Tanrı şovalyeleri harekte geçince harekete geçeceğiz" ifadesi mevcuttu ancak bunlar her yere ışınlanarak gidiyor, Devrimcilerin haberinin olması için gerçekten muhbire ihtiyaçları bulunmaktadır.

Tanrı şovalyelerinin ölümsüz olma durumu, haki ile aşılabilecek bir şey değilmiş gibi geliyor. Gaban, OP'deki sırların tamamına hakim olduğu için bizimkileri yönlendirecektir ama artık nasıl bir yönlendirme olur bilemiyorum. Luffy'den korktukları açık ara ortada ama sürekli Luffy'i kızdıracak davranışlarda bulunuyorlar.
Luffy'i pek tanıdıklarını düşünmüyorum. Yani sadece "imparator H.Ş" olarak biliyorlardır. Karakterini, kurtarıcı kimliğini vs tam anlamıyla öğrenmemişlerdir.
Bu açıdan düşünürsek H.Ş tayfasını sadece yollarından çekmek için oklarla kelepçelemiş gibi dururlar.

Sonuçta aynı durumda Luffy değil Kaido, Blackbeard olsaydı pek umursamazdı onların yaptığını. Dünya zalim bir yer, benim tayfama dokunmadıkları sürece sorun olmaz modu açardı.

Gaban ve Roger tayfasından biri ölmez son savaşa kadar. Daha Luffy ile gurur duyacak bu herifler bence. Hey Roger olanlar oldu diyip Ray ile içip ağlayacaklar :ehe:

Luffy'i pek tanıdıklarını düşünmüyorum. Yani sadece "imparator H.Ş" olarak biliyorlardır. Karakterini, kurtarıcı kimliğini vs tam anlamıyla öğrenmemişlerdir.
Bu açıdan düşünürsek H.Ş tayfasını sadece yollarından çekmek için oklarla kelepçelemiş gibi dururlar.

Sonuçta aynı durumda Luffy değil Kaido, Blackbeard olsaydı pek umursamazdı onların yaptığını. Dünya zalim bir yer, benim tayfama dokunmadıkları sürece sorun olmaz modu açardı.
Robin'i kurtarırken dünya hükümetine açtığı savaşı bence duymuş olabilirler, farklı bir bilgiye sahip olduklarını bende düşünmüyorum. Kaido için bence kişi önemli olurdu diye düşünüyorum. King'i falan böyle bir durumda bırakmazdı ama Blackbeard konusunda kesinlikle dediğine katılıyorum. O hırbo, satar kaçardı hatta.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık