EroSennin 4 May 2025 #2 Shamrock istifa edip dövmeden kurtulmak için koluna çizik attırmış diye yorumladık.
Baryshx 4 May 2025 #3 Çöp Pisu'yu HxH ile tanımlamayın lütfen. Yine sosyal medya çöplerinin saçmalıkları ile tahminlerde mi bulunacağız?
Çöp Pisu'yu HxH ile tanımlamayın lütfen. Yine sosyal medya çöplerinin saçmalıkları ile tahminlerde mi bulunacağız?
Sid 4 May 2025 #4 Gif: kan var, vahşet var, kesik kollar var. Bölüm: Brook gunkoya "genç hanım bana vuruyorsunuz kanımı akıtmak için ama kanım yok ki yohohoho, kolumu çıkardınız geri taktım yohohoho"
Gif: kan var, vahşet var, kesik kollar var. Bölüm: Brook gunkoya "genç hanım bana vuruyorsunuz kanımı akıtmak için ama kanım yok ki yohohoho, kolumu çıkardınız geri taktım yohohoho"
Lao-G 4 May 2025 #6 Adam Dragon u unuttu resmen ya da gücü son olarak açıklanan en güçlüsü kuralı gereği Shanks tan bile sonra gösterecek.
Adam Dragon u unuttu resmen ya da gücü son olarak açıklanan en güçlüsü kuralı gereği Shanks tan bile sonra gösterecek.
kadir †. 4 May 2025 #7 1148 bölüm olmuş, Dragon gözükür artık, tam zamanıdır. Gizli İçerik Son düzenleme: 4 May 2025
Dracule Mihawk 5 May 2025 #9 Bu brutal durumu ancak ama ancak orada Zoro, Loki ve Gaban yapabilir. Diğerleri onlar kadar vahşi değil. Gabandan da şüpheliyim.
Bu brutal durumu ancak ama ancak orada Zoro, Loki ve Gaban yapabilir. Diğerleri onlar kadar vahşi değil. Gabandan da şüpheliyim.