Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu aslında açıklaması basit, gittikleri yerler sıradan korsanların ve insanların giremeyeceği yerler bu yüzden seviye artıyor. Ha, bu mantıkla Kizaru neden Luffy'e Egghead'de yardım etti o da plot saçmalığı.
Kaido en güçlü karakterdi zaten ölümlüler arasında şimdi öldürülemeyen düşmanlar koyalım. Yani burada güç farkı çok fazla oluyor. Karasakal vs luffy olsa. Luffy "yerim yaöi yami gücünü, deprem gücünü ben ölümsüz indirmiş adamım " der. Karasakal'ın veya shanks'ın güçlerinin bir etkisi kalmıyor.

Kaido en güçlü karakterdi zaten ölümlüler arasında şimdi öldürülemeyen düşmanlar koyalım. Yani burada güç farkı çok fazla oluyor. Karasakal vs luffy olsa. Luffy "yerim yaöi yami gücünü, deprem gücünü ben ölümsüz indirmiş adamım " der. Karasakal'ın veya shanks'ın güçlerinin bir etkisi kalmıyor.
Arada ''Keşke Oda veya Oda'ya yakın isimler burayı okusa'' diyorum. Serinin sonunda çok kötü şekilde batıracak çünkü. Bu olay şu an Mori'de de var o da One Piece gibi demirbaşlardan Berserk'in director'u.

Deniz taşı kullanmak neden kimsenin aklına gelmiyor, jinbei'ye bi tane deniz taşından yapılma Muşta verseler Gunko'nun anasını ağlatmıştı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık