Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bir önceki arcta ölümsüz olan karakterleri yenmeye çalışmamış mıydık? Yine herkes üstümüze çullanınca bizi yerde yatan fil tarihinden kalma bir robot kurtarmamış mıydı?

Burda da ölümsüzlerle savaşmıyor muyuz? Yine bizi eni sonunda yerde yatan o robot kurtarmayacak mı?

Ben bu arcı neden okuyorum ki? Her şey aynı, sadece karakterler farklı.

Biz bir önceki arcta ölümsüz olan karakterleri yenmeye çalışmamış mıydık? Yine herkes üstümüze çullanınca bizi yerde yatan fil tarihinden kalma bir robot kurtarmamış mıydı?

Burda da ölümsüzlerle savaşmıyor muyuz? Yine bizi eni sonunda yerde yatan o robot kurtarmayacak mı?

Ben bu arcı neden okuyorum ki? Her şey aynı, sadece karakterler farklı.
biz bir tek İmu ölümsüz zannediyorduk önüne gelen ölümsüz çıktı. Hangi pazarda ölümsüzlük dağıtıyorlarsa Laugh tale'den daha önemli.

Bulaşmayalım dedikleri tayfa yüzünden kendilerinden bir adamı öldürdüler hala bulaşmayalım diyorlar. Hadi sen emir kulusun Im'in direkt infaz kararı çıkarması lazım Luffy'e falan.

biz bir tek İmu ölümsüz zannediyorduk önüne gelen ölümsüz çıktı. Hangi pazarda ölümsüzlük dağıtıyorlarsa Laugh tale'den daha önemli.
Bunu aslında açıklaması basit, gittikleri yerler sıradan korsanların ve insanların giremeyeceği yerler bu yüzden seviye artıyor. Ha, bu mantıkla Kizaru neden Luffy'e Egghead'de yardım etti o da plot saçmalığı.

Bu hasar almama King'in yeteneğine benziyor. Onun açığını bulmak zoro için kolay olmadı. Şövalyelerin daha da zor olabilir ancak bu olduğunda korkmuş kedi yavrusuna dönebilirler ellerindeki en büyük koz çünkü. Bakalım luffy olmadan gaban ve diğerleri bunu çözebilecekler mi?

Tek aklıma takılan İm direk kontrol edebiliyor. Diğer taraftan joyboy'un hakisine tepki verdiler. Karmaşık bir durum var şimdilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık