Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147 Spoiler Metin ve Resimleri

Bölüm adı: Korktuğumuz Şeyler
- Sommers'in saldırıya geçmesinden önce olanlar gösterilmiş. Saul, Tanrı Şövalyeleri'nin ölümsüz olduklarını ve bu yüzden yenilmelerinin çok zor olduğunu söylemiş. Ona saklanması ve çocuklara yardım etmesi talimatını vermiş.
- Gunko, Hasır Şapkalar'ı yakalamış. Brook'u görünce onu tanımış ve onun üzerine basarak kendisinin şarkıcı kölesi olmasını istemiş. Brook ise Luffy'ye bağlılık yemini ettiği için bunu reddetmiş.
- Jinbe, Gunko'yu yenmenin bir yolunu bulmaya çalışıyormuş.
- Sommers, Gaban'ın oğlu da dahil olmak üzere ellerinde on tane çocuğun olduğunu ilan etmiş. Çocukların karşılığında Elbaf'ın okullarının ve kütüphanelerinin yakılmasını ve Elbaf'ın Dünya Hükümeti'ne bağlılığını bildirmesini talep etmiş.
- Gaban ve Robin savaşmak için hazırlamış ve kendileri ayakta oldukları sürece Tanrı Şövalyeleri'nin istediklerini yapamayacaklarını söylemiş.

• Ogre Çocuk Yamato’nun Altın Hasat Vekil Hac Yolculuğu, Cilt 32:
    “Udon'un Daimyosu Raizō minnettarlığını ifade ediyor.” Yamato onigiri yerken, Tama da Raizō’ya sarılıyor.
  • Gunko, Hasır Şapka tayfasını güçleriyle yakalamasına rağmen, Sommers onun onları bırakmasını istiyor.
    Çünkü bu onların işi değil ve bir Yonkou ile başlarını belaya sokmak istemiyor.
  • Gunko ile Brook arasındaki konuşma harika yazılmış.

Gunko: “Hayatının geri kalanını benim için şarkılar yaparak geçir…!! Kölem ol!!”
Brook: “Afedersiniz genç hanımefendi...
Ama kaptanım Hasır Şapka Luffy tarafından bu ikinci hayat bana verildiğinden beri sadakatimi ona adadım.”
Gunko: “Teklifimi reddedersen seni öldüreceğimi söylesem ne dersin?”
Brook: “O zaman ölürüm!! Onursuz yaşamaktansa bu daha iyidir!!”
  • MUHTEŞEM bir çift sayfada, “Büyük Eirik” gemisi yere çakılıyor çünkü “Dev Savaşçı Korsanlar”, rüyalarında karılarına benzeyen (ve onlardan çok daha büyük olan) yaratıklarla karşılaşıyorlar ve savaşamayacak kadar korkuyorlar. loooool
  • Bölümün sonunda, Sommers’ın dikenlerden oluşmuş bir ejderha/yılan üzerinde gittiğini görüyoruz.
    Gaban, Ripley ile karşılaşıyor ve Ripley, ondan oğullarını kurtarmasını istiyor.
    Bu yüzden Gaban, Colon’a yardım etmek için harekete geçiyor ve aynı anda Robin’in de savaşa hazırlandığını görüyoruz.

Robin / Gaban: “Onlara izin vermeyeceğiz!!!”

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık