Düşmanken bu kadar yoğun hakili vurmuyordun zalım doktor dediği paneli görür gibiyim.Başlangıç da mecbur çünkü düşman olarak görecek. Hele bir Lami olduğunu anlasın 5 katına çıkarır zorbalığı. :d
Düşmanken bu kadar yoğun hakili vurmuyordun zalım doktor dediği paneli görür gibiyim.Başlangıç da mecbur çünkü düşman olarak görecek. Hele bir Lami olduğunu anlasın 5 katına çıkarır zorbalığı. :d
Şöyle bir şey çıkarsa koro halinde söver miyiz?Serideki 10 kadın karakterin 7'si Nami bence, geriye kalan 3'üde şüpheli gibi geliyor. Imu, kadın mı erkek mi bilmiyorum ama çocukmuş gibi geliyor. Tezatlık yaratacaklarmış gibi hissediyorum, Gorosei bilmem hep yaşlılardan oluşuyor ve Imu'da ergenlik çağında bir velet tasfiri ile karşımıza çıkacakmış gibi düşünüyorum.
Japon sinemasından Mifune'yi çizmedi daha. Gerçi onu Xebec için saklıyor muhtemelen. Böyle antin kuntin bir şey göreceğizŞöyle bir şey çıkarsa koro halinde söver miyiz?
![]()
Bu sözler karşılığında ise Law;Düşmanken bu kadar yoğun hakili vurmuyordun zalım doktor dediği paneli görür gibiyim.
Manas destanı gibi destan yazarım.Şöyle bir şey çıkarsa koro halinde söver miyiz?
![]()
Mifune için herkes Ryo'yu bekliyordu da fena patladık. Cidden kimse saklıyor olabilir ki onu. Japon Aktörleri denizciler için kullanıyor, Xebec olmasını beklemem o açıdan.Japon sinemasından Mifune'yi çizmedi daha. Gerçi onu Xebec için saklıyor muhtemelen. Böyle antin kuntin bir şey göreceğiz![]()
Eşlik ederim.Manas destanı gibi destan yazarım.
Mihawk introvert Dragondur. Dragonun ekip kuramamış halidir.Onu bunu bilmem de Mihawk kız kardeşi Imu’yu kurtarmak için Mariejoe’ya gelirse, sonra da Zoro’yla kapışsa efsane olur