Dragon kutsalları aç bıraktıkdan sonra Im ekmek yoksa pasta yiyin demiş
Kardeşler arasında hep bir zıtlık olur zaten. Gunko 'nun Lami çıkma ihtimali biraz daha artmış.
Law zorbalık falan yaparsa abisi olduğu kesinleşmiş olur.Kardeşler arasında hep bir zıtlık olur zaten. Gunko 'nun Lami çıkma ihtimali biraz daha artmış.
Mihawk’ın kız kardeşi çıkarsa güzeldirImu'nun Nami gibi çıkacağını düşünenlere Sanji'nin Big Mom hayalini hatirlatmak istiyorum:
![]()
Serideki 10 kadın karakterin 7'si Nami bence, geriye kalan 3'üde şüpheli gibi geliyor. Imu, kadın mı erkek mi bilmiyorum ama çocukmuş gibi geliyor. Tezatlık yaratacaklarmış gibi hissediyorum, Gorosei bilmem hep yaşlılardan oluşuyor ve Imu'da ergenlik çağında bir velet tasfiri ile karşımıza çıkacakmış gibi düşünüyorum.Imu'nun Nami gibi çıkacağını düşünenlere Sanji'nin Big Mom hayalini hatirlatmak istiyorum:
![]()
Başlangıç da mecbur çünkü düşman olarak görecek. Hele bir Lami olduğunu anlasın 5 katına çıkarır zorbalığı. :dLaw zorbalık falan yaparsa abisi olduğu kesinleşmiş olur.
Linlin'in, Sanji'nin hayalindekinden bile daha güzel bir kadın olduğunu hatırlatmak isterim.Imu'nun Nami gibi çıkacağını düşünenlere Sanji'nin Big Mom hayalini hatirlatmak istiyorum:
![]()