Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147 Öngörüş

Karayip Korsanları filmini izleyenler bilir. Sparrow orada Legolas'ın kalbini çıkarıp kutuya koyuyordu Uçan Hollandalı'nın kaptanı oluyordu Legolas (Eskisi Davy Jones).
Sonra Legolas o kalbini gidip arvadına veriyordu bak kalbim sende, bu kalbe bişey olmadığı sürece ölmem şeklinde.
Bu kopyacı Oda her şeyi bir yerlerden aşırıyor, muhtemelen Law'ın meyve gücüyle böyle bir şey yapmış olabilir.
Joyboy'un kalbi One Piece hazinesi olabilir.
Luffy'nin hayali neyse One Piece o diye düşünüyorum ama sonsuz gençlik ameliyatı dediğin mantıkla olmuş olabilir. Sadece kalbin dışarda olması değil, farklı bir operasyon yapılmıştır. Dondurulması falan filan gibi...

• Like
Tepkiler: Sid
Daha kötüsü One Piece'de olur. IM kadın çıkarsa Luffy'ye aşık olur ve Hancock'un elinde kalır ya da Luffy kadın düşmanı olduğu için aşkına karşılık vermez kahrından felan ölür. Bak böyle senaryolar olur ben buna hazır değilim :artiz:
Ne olacak biliyor musun... Joyboy(adem),lily(Havva),imu(Lilith) aşk üçgeni çıkacak :) böyle bir teori görmüştüm bunu yazdım ama carpilmam umarım oda yuzunden

Herhalde joyboy yasaklı meyve gomu gomuyu yedi:confused:

Naruto'daki gibi final düşman kadın çıkarsa ben üzülürüm sizi bilmem. Cinsiyetçi değilim ama beni tatmin etmez. Bilmem kaç bin yıl yaşında karakterin Nami'ye benzemesini , koca cicikli olmasını kaldıramam :artiz: IMu fanı olup Luffy'ye ihanet ederim buna hazır değilim :oleyo2:
Binlerce yıldır yaşayan bir karakter nası Nami gibi çıkabilir ki? Benzese benzese Clash Royal'deki yaşlı cadıya benzer.

Binlerce yıldır yaşayan bir karakter nası Nami gibi çıkabilir ki? Benzese benzese Clash Royal'deki yaşlı cadıya benzer.
İş orda ilginçleşiyor işte. Nami aslında IM'in torununun ..... torunu çıkıyor ve eskiden olduğu gibi Nami (IM) gidip Luffy(joy boy) a aşık oluyor. Fakat aralarına Hancock ( lilly) giriyor ve seri bitmiyor , Shanks'ın çocuğu ile kaldığımız yerden 4.savaş için devam ediyoruz :oleyo2: One piece Shippuden ya da One Piece 1000 yıllık kanlı savaş adı uygundur :ehe:

Son düzenleme:
İş orda ilginçleşiyor işte. Nami aslında IM'in torununun ..... torunu çıkıyor ve eskiden olduğu gibi Nami (IM) gidip Luffy(joy boy) a aşık oluyor. Fakat aralarına Hancock ( lilly) giriyor ve seri bitmiyor , Shanks'ın çocuğu ile kaldığımız yerden 4.savaş için devam ediyoruz :oleyo2: One piece Shippuden ya da One Piece 1000 yıllık kanlı savaş adı uygundur :ehe:
Eğer Im erkek çıkarsa senin senaryo

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 18, Ziyaretçi: 81)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık