Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147 Öngörüş

Amma Dragon muhabbeti donmus adamin final saga’da gelecegi basbaya belli. Redon wow gifi atiyorsa muhtemelen Elbaf’taki robot ayaklanmistir

Hadi diyelim gomu gomu bunlardan kaçtı peki kullanıcısı bebek luffy?? Ya da imu kucumsedi bunu beni yerimden edemez diye buda imuyu erkek yapıyor benim gözümde...kadın bir karakter olsaydı erkek milleti aynı der luffyi saturne cevirirdi/) serinin en güçlüsünun bir kadın olması güzel olurdu hiçbir mangada adam akıllı okumadik cunku
Bu karakter kadın bence ya. Animede konuşma tarzı kadın sesi gibiydi ayrıca kadın çıkması onca bölüm gizlenen bir karakter için süper olur.

Naruto'daki gibi final düşman kadın çıkarsa ben üzülürüm sizi bilmem. Cinsiyetçi değilim ama beni tatmin etmez. Bilmem kaç bin yıl yaşında karakterin Nami'ye benzemesini , koca cicikli olmasını kaldıramam :artiz: IMu fanı olup Luffy'ye ihanet ederim buna hazır değilim :oleyo2:

Naruto'daki gibi final düşman kadın çıkarsa ben üzülürüm sizi bilmem. Cinsiyetçi değilim ama beni tatmin etmez. Bilmem kaç bin yıl yaşında karakterin Nami'ye benzemesini , koca cicikli olmasını kaldıramam :artiz: IMu fanı olup Luffy'ye ihanet ederim buna hazır değilim :oleyo2:
Tam unuttum diyorum Kaguya’yi hatirlatiyorsunuz olmaz ki boyle :( Spoiler gibi olmasin ama Harem no jutsu sahnesi falan yine darlandim

Tam unuttum diyorum Kaguya’yi hatirlatiyorsunuz olmaz ki boyle :( Spoiler gibi olmasin ama Harem no jutsu sahnesi falan yine darlandim
Daha kötüsü One Piece'de olur. IM kadın çıkarsa Luffy'ye aşık olur ve Hancock'un elinde kalır ya da Luffy kadın düşmanı olduğu için aşkına karşılık vermez kahrından felan ölür. Bak böyle senaryolar olur ben buna hazır değilim :artiz:

yüzlerce, belki de binlerce yıldır yaşayan ve daha önce gördüğümüz hiçbir şeye benzemeyen güçlere sahip olan bir karakterin cinsiyetini falan geçtim insanlığı kalmamıştır, form değiştirmiştir artık o.

ayrıca, korkmamız gereken imu'nun luffy'ye aşık olma ihtimali değil bence. korkmamız gereken, imu'nun, joy boy'a aşık olduğu ama joy boy'un başka biriyle gönül ilişkisi olduğu için imu'nun aşkına karşılık vermediği ve bu yüzden de imu'nun ya benimsim ya da kara toprağın düşüncesiyle hareket edip 20 krallığı örgütleyerek antik krallığa savaş ilan ettiği bir senaryo. her şeyin ama her şeyin sebebinin bu olduğunu düşünsenize bir...

yüzlerce, belki de binlerce yıldır yaşayan ve daha önce gördüğümüz hiçbir şeye benzemeyen güçlere sahip olan bir karakterin cinsiyetini falan geçtim insanlığı kalmamıştır, form değiştirmiştir artık o.

ayrıca, korkmamız gereken imu'nun luffy'ye aşık olma ihtimali değil bence. korkmamız gereken, imu'nun, joy boy'a aşık olduğu ama joy boy'un başka biriyle gönül ilişkisi olduğu için imu'nun aşkına karşılık vermediği ve bu yüzden de imu'nun ya benimsim ya da kara toprağın düşüncesiyle hareket edip 20 krallığı örgütleyerek antik krallığa savaş ilan ettiği bir senaryo. her şeyin ama her şeyin sebebinin bu olduğunu düşünsenize bir...
Öyle bir senaryo olursa zaten benim dediğim olur Luffy'ye de aşık olur. İğrenclik x2 olur . Böyle basit bir şekilde bu olayı işlerse küfür serbest olmalı bu seriye :oleyo2:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 57)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık