Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147: Korkutucu Bulduğumuz Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 27 33.3%
  • Orta

Kullanılan: 25 30.9%
  • Kötü

Kullanılan: 29 35.8%

• Kullanılan toplam oy
    81
Egghead arcda manganın ortalarında mı dış dünya bölümleri gelmişti?
Belki elbaf arcda dış dünya bölümleri görürüz.
Umarım Yakındır çünkü tek yükseldiğim bölümler onlar

Kaç bölümdür, imparator Hasır Şapka ile uğraşmak istemiyoruz falan diyorlar ama uğraşmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Önümüzdeki bölüm, sağlam bir haki dalgası ile Elbaf'ı sallasalar keşke. Uğraşmak istemedikleri imparator varlığını göstersin isterim.

Ya benim anlamadığım bunca zaman hükümeti tehdit eden, hükümeti 1. elden ilgilendiren bir sürü olay oldu, kutsal şövalyeler gözükmedi (deus ex çünkü). Ennies Lobby baskını, Impel Down kaçakları, Luffy'nin meyvesini Cp9 ajanına emanet edilmesi, Cp0'ın Wano'ya gelmesi, Kaido'nun denizciler tarafından ele geçirilişi, Marineford, Marijois'da Sabo'ların baskını, Vegapunk'ın infazı vs vs. Bunlara bu adamlar gözükmedi, ancak şimdi Devleri ordularına katmak için mi çıktılar ? Kim bu devler ? Loki sonrasında ki en güçlü 2 devi Mr 3 dövüyordu :D Hükümet de zaten klonlama teknolojisi var, zaten seraphimler var, bu hükümet o kadar güçlendi ki, Savaş Lordlarını bile dağıttılar ve avladılar yani, Devlerin toplam kuvveti Savaş Lordlarından fazla mı ? Sırf Mihawk ile Weevil ikilisi Elbaf'ın içindne geçer.

Yani Oda resmen mabadından element uydurdu sırf Kutsal Şövalyeler, Elbaf'a gelebilsinler diye. Kutsal Şövalyeler, Yonko ile dövüşmek istemiyorum diyor. Ancak 1 tane Kutsal Şövalye (o da isminde aziz geçmeyen tek kişi, büyük ihtimal en zayıfları yani oranın Kalifası) 4 Tane Yonko adamı indiriyor. Bunlardan biri Jinbei, Kaido'nun King, Dof, Queen, Jack'den sonraki en güçlü 5. adamına tek attı (Yamato'yu onlardan saymıyorum). Çok büyük ihtimal Jack'e de 2 atar, Queen' de 5 atacak bir adam bu. Hadi Usopp ile Nami'yi geçtim bunlar yaralı Ulti'den bile kaçıyorlardı, Page One'ı bile durduramıyorlardı. Abi Brook + Jinbei biraz daha direnç göstermeliydi.

Jinbei'yi öyle olmadığı halde sırf Monster Trio bozulmasın diye Sanji'nin altına koydu onu anladık zaten ancak Şimdi Robin ile Franky'nin de altına gidiyor gibi resmen saçmalık. Kaldı ki, balık adam karatesi, hedefine direkt temas gerektiren bir şey değil, Gunko bunu nasıl maniple edebildi, Jinbei neden düz yumruk attı da, onu Brook'a gönderdi vs vs. Ya klasik One Piece, plot isterse Jinbei, Big Mom'a high diff verir , istemezse aha böyle....

Saul bile tek başına başka bir kutsal şövalye'ye bunlardan uzun dayandı.

Kutsal şövalyeler de ayrı bir denyo, hasır şapkalara bulaşmayalım diyorlar, aralarından biri Brook'a kölelik teklif ediyor vs. Yani, amaaaaan....

Ya benim anlamadığım bunca zaman hükümeti tehdit eden, hükümeti 1. elden ilgilendiren bir sürü olay oldu, kutsal şövalyeler gözükmedi (deus ex çünkü). Ennies Lobby baskını, Impel Down kaçakları, Luffy'nin meyvesini Cp9 ajanına emanet edilmesi, Cp0'ın Wano'ya gelmesi, Kaido'nun denizciler tarafından ele geçirilişi, Marineford, Marijois'da Sabo'ların baskını, Vegapunk'ın infazı vs vs. Bunlara bu adamlar gözükmedi, ancak şimdi Devleri ordularına katmak için mi çıktılar ? Kim bu devler ? Loki sonrasında ki en güçlü 2 devi Mr 3 dövüyordu :D Hükümet de zaten klonlama teknolojisi var, zaten seraphimler var, bu hükümet o kadar güçlendi ki, Savaş Lordlarını bile dağıttılar ve avladılar yani, Devlerin toplam kuvveti Savaş Lordlarından fazla mı ? Sırf Mihawk ile Weevil ikilisi Elbaf'ın içindne geçer.

Yani Oda resmen mabadından element uydurdu sırf Kutsal Şövalyeler, Elbaf'a gelebilsinler diye. Kutsal Şövalyeler, Yonko ile dövüşmek istemiyorum diyor. Ancak 1 tane Kutsal Şövalye (o da isminde aziz geçmeyen tek kişi, büyük ihtimal en zayıfları yani oranın Kalifası) 4 Tane Yonko adamı indiriyor. Bunlardan biri Jinbei, Kaido'nun King, Dof, Queen, Jack'den sonraki en güçlü 5. adamına tek attı (Yamato'yu onlardan saymıyorum). Çok büyük ihtimal Jack'e de 2 atar, Queen' de 5 atacak bir adam bu. Hadi Usopp ile Nami'yi geçtim bunlar yaralı Ulti'den bile kaçıyorlardı, Page One'ı bile durduramıyorlardı. Abi Brook + Jinbei biraz daha direnç göstermeliydi.

Jinbei'yi öyle olmadığı halde sırf Monster Trio bozulmasın diye Sanji'nin altına koydu onu anladık zaten ancak Şimdi Robin ile Franky'nin de altına gidiyor gibi resmen saçmalık. Kaldı ki, balık adam karatesi, hedefine direkt temas gerektiren bir şey değil, Gunko bunu nasıl maniple edebildi, Jinbei neden düz yumruk attı da, onu Brook'a gönderdi vs vs. Ya klasik One Piece, plot isterse Jinbei, Big Mom'a high diff verir , istemezse aha böyle....

Kutsal şövalyeler de ayrı bir denyo, hasır şapkalara bulaşmayalım diyorlar, aralarından biri Brook'a kölelik teklif ediyor vs. Yani, amaaaaan....
Jack da Queen de Jinbei'yi tokat manyağı yapar. Sanji, Jinbei'den balık ızgara yapar. Ayrıca balık Who's Who'ya tek falan da atamadı.

Vegapunk'ın hayatta kalmasından ötürü seraphimlerin taraf değiştirme durumu var.

Devler standart savaşçılara göre daha fazla dövüş gücüne sahip ( standart üstü savaşçılar onlara saldırmadan aradan çıkarmak zor. Bu da onları kullanışlı yem yapar ).

Luffy konum itibarıyla yonko olabilir ama güç klasmanı olarak giriş seviyelerde bence. İndirdiği Kaido'yla defalarca savaştı ve o sırada Kaido ada taşıyordu. Tayfasının da tam yonko ağırlığında olduğu söylenemez. Zoro harici hiçbiri bu ciddiyette değil. Bazen Zoro da değil gerçi :flaugh:

Seride hikaye uğruna maalesef oluşturulan güç dengesi heba oluyor. Önceden güç olayında büyüklüğün pek bir önemi yokken hatta bazılarında daha kolay hedef haline bile gelirken şimdi dev olmak önem arz etti. İleride bu büyük önem kalmayadabilir, sandıklara güvenmeyelim. Yazar, Jinbei için dediklerimizi Nami vasıtasıyla dile getirdi. İnşallah yazarın bir planı vardır bu konuda. Bu kutsal ve hükümet tarafının neredeyse bütün unsurları sorunu tam bitirecekken bırakıyorlar , müthiş bir zeka örneği sergiliyorlar tebrik ederim. Bakalım çocukları kurtarabilecekler mi ? Son olarak eey mahalle yangınıyla ilintili kişi bitmedi mi işin ?

çok da önemsemedim açıkçası jinbe'nin paketlenmesini. birkaç bölüme kalmaz dahiyane bir fikirle ortaya çıkıp kurtarır herkesi ve biz de boş adam değiliz, ben korsanlar kralı olacak adamın kan kardeşiyim, kimseye eyvallahım olmaz vs. deyip şov yapar.

güç dengesi falan filan hikaye bunlar. paketlenmiş olsalar da hiçbiri ölmeyecek, bir şekilde kaçıp kurtulacaklar ve arc bittiğinde de biz daha ne olduğunu anlamadan güçlenecekler. her arc bir sarmal şeklinde bu döngü devam edecek.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık