Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147: Korkutucu Bulduğumuz Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 25 31.6%
  • Orta

Kullanılan: 25 31.6%
  • Kötü

Kullanılan: 29 36.7%

• Kullanılan toplam oy
    79
Artık açıp okuyasım bile gelmiyor. Gıdım ilerlemiyor seri. Seri ile yaşlandım. 20 yıl önce animesini lzlerken merak edip yanıma gelen 2-3 yaşındaki yeğenlerim üniversiteyi bitirdi. Ağzımıza bir parmak bal çalıyor 3 ay bomboş paneller izletiyor. Bütün kötüler Erol taş kötüsü. Dofla iyiydi en azından motivasyonu vardı. Valla sıkıldım ben arkadaşlar.

Manga için de bir one pace benzeri bir oluşum kurmak lazım artık.

Elinize, emeğinize sağlık. Bir sorum olacak. Shanks kolunu, bu dövmeden dolayı canavara bırakmış olabilir mi? Acaba Luffy bu dövmeyi Sommers'ta görünce tanıyacak mı?

Elbaf ın kötü olacağı, bulutların üzerinde gemiyle gelirlerken belliydi yani shfhdhdjg… sanki Skypia girişi,koca Elbaf ı insan bir ciddi çizer, bir kasvetli çizer. Adamların hepsi zorla Ohara kütüphanecisi olmuş, takılıyor.

Bilmem kaç senedir başlarında kral yok, Loki kitlenmiş, bu tanrı şövalyeleride, bizimkiler gelince adaya baskın yapıyor djdjdjdj bak sen şu işe … Lütfi gelip bizi tokatlasınlar diye djdjd ya Allah aşkına Fairy Tale bile arkadaşlığın gücü derken daha tutarlıydı. Arkadaşlar bu manga 2 aya bir okunur. :oleyo2:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık