Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147: Korkutucu Bulduğumuz Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 22 34.4%
  • Orta

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kötü

Kullanılan: 21 32.8%

• Kullanılan toplam oy
    64
Gaban pis eder bunları. Robin de gaza geldi ama pek bir katkısı olmaz gibi, Jinbe bile bir şey yapamamış. Luffy ve Loki’yi göstermemelerinin nedeni, bunlara ihtiyaç olmadığındandır. Luffy ve Loki ikilisi çerez niyetine yer bunları. Asıl olay, bunların ölümsüzlüklerinin sırrının keşfedilmesi. O da bu ark olur bence. Ayrıca, şurada Gunko hasar mı alıyor, bana mı öyle geldi;

Gaban pis eder bunları. Robin de gaza geldi ama pek bir katkısı olmaz gibi, Jinbe bile bir şey yapamamış. Luffy ve Loki’yi göstermemelerinin nedeni, bunlara ihtiyaç olmadığındandır. Luffy ve Loki ikilisi çerez niyetine yer bunları. Asıl olay, bunların ölümsüzlüklerinin sırrının keşfedilmesi. O da bu ark olur bence. Ayrıca, şurada Gunko hasar mı alıyor, bana mı öyle geldi;

Ani harekete dayalı bir ağrıdır o darbeye dayalı değil.

Hayranı olduğu kişiye vurduğu için kalbini tutuyor. Sızlıyor.

Abi gerçekten b*k tadı vermeye başladı seri. Gear 5 retconuna tamam çektik elbaf toparlar dedik... 3 bölümlük adamlar yonko tayfasının yarısını paket ediyor, ciddiyet iyice azaldı seride bi loki shamrock dragon görücez diye 100 bölüm kepaze karakterlere katlanmaktan bıktım. Tamam çocuklara yazıyor anladık ama yani sürekli birin kurtarması cartı curtu sıktı. Enies lobbyde de bizden çok güçlü adamlara karşıydık böyle miydi o zamanlar. Yok abi yordu gerçekten yordu

Şimdi bir sallayacağım. Gunko 'nun Lami çıkma teorisi var. Çıkarsa yaşadığı sağlık sorununa bağlanabilir.

Hayranı olduğu kişiye vurduğu için kalbini tutuyor. Sızlıyor.
Oda aklıma geldi de niye devam ediyor o zaman vurmaya? İstemeyerek de vuruyor olabilir. Var bi hinlik bu işte. Ajan çıkma ihtimaline de yorulabilir.

Şimdi bir sallayacağım. Gunko 'nun Lami çıkma teorisi var. Çıkarsa yaşadığı sağlık sorununa bağlanabilir.
Doğrudur, buna da bağlanabilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık