Zor savaşlarda daha güçlü olursun...Oda’nın bu senaryosunu beğenmedim desem yalan söylemiş olurum…Luffy ve Zoro, Loki’nin etrafında dört dönerken bizim güçsüz olarak nitelendirdiğimiz Nami, Usopp, Chopper gibi kişiler sağlam güçlendirmeler alacak.
Şimdi Luffy ve Zoro, Loki’nin oradan ayrılıp Gunko’yla falan vs atsaydı bizim güçsüz çöpler nasıl power-up alacaktı? Nasıl olsa Luffy var, Zoro var diyip hiçbir şey yapmadan oturacaklardı. Şimdi en azından bu çöpler Gunko falan ile vs atarak bir iki power-up alma şansları oldu.
Ben olaya biraz böyle bakıyorum. Oda ekibin geri kalanını da bu arcta güçlendirmek istiyor.
Nika ol der olur meyvesi, Luffy ömrunün uzadığını hayal ederse uzun yaşar.Luffy’in omru zaten cok kisaldi bunu seride meyvesinin ust ozelliklerini kullandigindan beri soylediler zaten. Buyuk ihtimal son savastan sonra mevta olacak. Oda Sensei Gol D. Roger’i cizerken aslinda Luffy’in bir benzerini ciziyormus megersem
Sanji reis şov yapıp ödülde Jinbei'yi geçsin diye yapılmış bir kumpas bu. Yerlerinizi terk etmeyinFark ettiysen Jinbei de onlarlarla beraber yine birşey yapamadı : )
Nika diyince ensemdeki tuyler diken diken oluyor. Seriyi inanilmaz mahvetti bu meyve. Ne guzel gomu gomu diyor geciyorduk simdi tanri modeli meyve oldu durduk yereNika ol der olur meyvesi, Luffy ömrunün uzadığını hayal ederse uzun yaşar.
Misal JoyBoy deve benzemiyor ama savaşın 100 yıl sürmesinden ne kadar uzun yaşadıģını çikarabiliriz.
Bu adamlar geleceğine canavar üçlü hariciyi tayfayı biraz daha iyi işlese sorun çözülecek.Şu tayfaya Yamato ve Loki gelmeli yoksa bizim tayfadan bi halt olmaz. Luffy, Zoro , Sanji , Jinbei gerisi at çöpe gitsin. Güölü olduklarını hissettirmiyorlar. Özellikle korkak 3 lü tayfayı fena nörflüyor. Acil en az 2 haki bilen adamlar tayfaya lazım ya da bizimkiler artık haki açmalı. Bu arc da açmayacaklarsa ne zaman açacaklar seri bitti yahu. Bu yazar yemin ediyorum SODA ya
Tayfanın kalanı bu vs lerden power up alacaklarsa dayak yemelerine üzülmem. Biraz güçlenmeleri lazım ve son sagadayız . Bu acil olmalı yani. Seri bitiyor seriiii.Bu adamlar geleceğine canavar üçlü hariciyi tayfayı biraz daha iyi işlese sorun çözülecek.