Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1146 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi namı ve usoppu geçtim brook ve jinbe nasıl kolayca yenilebilir. Oda strawhat training arc yapacak elbafi herhalde çok bos

Oda’nın bu senaryosunu beğenmedim desem yalan söylemiş olurum…Luffy ve Zoro, Loki’nin etrafında dört dönerken bizim güçsüz olarak nitelendirdiğimiz Nami, Usopp, Chopper gibi kişiler sağlam güçlendirmeler alacak.

Şimdi Luffy ve Zoro, Loki’nin oradan ayrılıp Gunko’yla falan vs atsaydı bizim güçsüz çöpler nasıl power-up alacaktı? Nasıl olsa Luffy var, Zoro var diyip hiçbir şey yapmadan oturacaklardı. Şimdi en azından bu çöpler Gunko falan ile vs atarak bir iki power-up alma şansları oldu.

Ben olaya biraz böyle bakıyorum. Oda ekibin geri kalanını da bu arcta güçlendirmek istiyor.

Son düzenleme:
Oda’nın bu senaryosunu beğenmedim desem yalan söylemiş olurum…Luffy ve Zoro, Loki’nin etrafında dört dönerken bizim güçsüz olarak nitelendirdiğimiz Nami, Usopp, Chopper gibi kişiler sağlam güçlendirmeler alacak.

Şimdi Luffy ve Zoro, Loki’nin oradan ayrılıp Gunko’yla falan vs atsaydı bizim güçsüz çöpler nasıl power-up alacaktı? Nasıl olsa Luffy var, Zoro var diyip hiçbir şey yapmadan oturacaklardı. Şimdi en azından bu çöpler Gunko falan ile vs atarak bir iki power-up alma şansları oldu.

Ben olaya biraz böyle bakıyorum. Oda ekibin geri kalanını da bu arcta güçlendirmek istiyor.
Zor savaşlarda daha güçlü olursun...
Çok doğru, sürekli Monster Trio gelecekse bizim çöpler nasıl güçlenecek

Luffy’in omru zaten cok kisaldi bunu seride meyvesinin ust ozelliklerini kullandigindan beri soylediler zaten. Buyuk ihtimal son savastan sonra mevta olacak. Oda Sensei Gol D. Roger’i cizerken aslinda Luffy’in bir benzerini ciziyormus megersem

Luffy’in omru zaten cok kisaldi bunu seride meyvesinin ust ozelliklerini kullandigindan beri soylediler zaten. Buyuk ihtimal son savastan sonra mevta olacak. Oda Sensei Gol D. Roger’i cizerken aslinda Luffy’in bir benzerini ciziyormus megersem
Nika ol der olur meyvesi, Luffy ömrunün uzadığını hayal ederse uzun yaşar.

Misal JoyBoy deve benzemiyor ama savaşın 100 yıl sürmesinden ne kadar uzun yaşadıģını çikarabiliriz.

Şu tayfaya Yamato ve Loki gelmeli yoksa bizim tayfadan bi halt olmaz. Luffy, Zoro , Sanji , Jinbei gerisi at çöpe gitsin. Güölü olduklarını hissettirmiyorlar. Özellikle korkak 3 lü tayfayı fena nörflüyor. Acil en az 2 haki bilen adamlar tayfaya lazım ya da bizimkiler artık haki açmalı. Bu arc da açmayacaklarsa ne zaman açacaklar seri bitti yahu. Bu yazar yemin ediyorum SODA ya
Bu adamlar geleceğine canavar üçlü hariciyi tayfayı biraz daha iyi işlese sorun çözülecek.

Bu adamlar geleceğine canavar üçlü hariciyi tayfayı biraz daha iyi işlese sorun çözülecek.
Tayfanın kalanı bu vs lerden power up alacaklarsa dayak yemelerine üzülmem. Biraz güçlenmeleri lazım ve son sagadayız . Bu acil olmalı yani. Seri bitiyor seriiii.

Loki - Yamato gelmeli bu tayfaya. O zaman derim biizm tayfa oldu diye. Korsanlar Kralı Luffy, Kralın kanatları Zoro- Sanji , En güçlü balık adam Jinbei , En güçlü Dev Loki , En güçlü canavarın oğlu-kızı-tramessi si Yamato. Tayfa böyle sayınca gerçekten korku veriyor. Yoksa tatmin etmiyor. Ne diyeceğim Shanks'ın nişancısı Yasopp 'un oğlu Usopp desek kim ipler :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık