Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1146 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım 3.kıyamet çizimi İmu 'nun eline düştü.
God Of War Ragnarok oynayanlar bilir kehanet Odin'in eline düşmüstü fakqt yanlış yorumlanmıştı.

3. resme göre devler İmu nun yanında gözüküyor Sommer'in dediklerinden bunu çıkardım .Fakat bu da yanlış yorumlanmış veya anlatılmış

Teach,Lilli ve Luffy de resimdeler ise bunların peşine düşmesi normal

Büyük savaş çok yakında ve bizimkiler hala Öne piece peşinde koşuyor...

Bu hasar almama ve yenilenme olayının çözümü bu arkta bulunamazsa Luffy gilin kazanma şansı yok gibi.Bu çözümü yalnızca içeriden bir spy çözebilir. Bu ajan kim olacak merak ediyorum.

Bence Luffy aradıkları soruların cevabını Raftel de BlackBeard ise Marinjose da bulacak bence...

Şu tayfaya Yamato ve Loki gelmeli yoksa bizim tayfadan bi halt olmaz. Luffy, Zoro , Sanji , Jinbei gerisi at çöpe gitsin. Güölü olduklarını hissettirmiyorlar. Özellikle korkak 3 lü tayfayı fena nörflüyor. Acil en az 2 haki bilen adamlar tayfaya lazım ya da bizimkiler artık haki açmalı. Bu arc da açmayacaklarsa ne zaman açacaklar seri bitti yahu. Bu yazar yemin ediyorum SODA ya
Korkak üçlü acilen tayfadan çıkıp filo'da vs takılmalı.

Brook, Franky ve Robin haki göstermemesine rağmen en azından bunlar gibi korkakça tepkiler vermiyorlar.

Muhtemelen Gaban-Dorry-Broggy ile Killingham-Gunko ve Shepherdi püskertecekler yeni şövalyeler gelecek desteğe. Shamrock gelmez tahminim. Karasakal vs Shanks kapışması da oluyordur dışarıda,Dragon yine balkondan uzağa bakıyordur.
Sahi bee, Dragon diye biri de vardı seride. 🤔O hâlâ yaşıyor mu? Yaşlanıp emekliliğe ayrılmadı mı o???🤣

Tayfada kendi istegiyle haki kullanamayanlar olarak benim bildiklerim; Franky, Usopp, Chopper, Nami, Brook, Robin var. Haki konusunda guclu olanlar da bildiginiz gibi Luffy basta olmak uzere Zoro, Sanji ve Jimbe var.

Simdi bir Yonkou tayfasinin nerdeyse yuzde 60’i haki kullanmiyor ya da kullanamiyor. Hic mantikli degil. Bu seriye en acilinden bir timeskip lazim mumkunse 1 sene olsun bence gayet yeterli olur. Arkadas rotaci haki bilmiyor bir tane sopa almis Big Mom’dan arakladigi ruh ile saga sola simsek atiyor, keskin nisanci haki bilmiyor oraya buraya bok bombasi atiyor eee muzisyen ile marangoz bilmese olur hadi arkeologlari ve doktorlari da bu listeye katalim onlar da onemli degil zaten. En azindan 2 kisi haki kullanmasa da olur ama yarisindan fazlasi tirt olan bir yonkou tayfasi da olmamali yani yanlis mi dusunuyorum
Su sekilde soyleyelim de daha acikli olsun. Caribou’nun ayni anda Usopp, Nami, Chopper, Brook, Franky ve Robin’i 1v6’da alip 3 milyar odulu cebe indirme sansi 100%.

Gunko kendini elderler gibi yenileyebilir gibi gözüküyor. Yani şu ışınlanmaya da yarayan mührü alan her kişi bu özelliklere mi sahip oluyor? Oda ne yapmaya çalışıyorsun? Sırf logia çok güçlü diye yarım yamalak haki sistemini seriye soktun. Şimdi de hakinin bile işlemediği( gerçi güçlü logia kullanıcılarına da haki işlemiyor ya... Kizaru bildiğin ölümsüz gibi geziyordu) yeni bir güç niye getiriyorsun? Bu iş çok sıkıcı olmaya başladı... Sırf luffy i zayıflatıp dövüşleri uzatmak için her gear a yan etkiler vermişti(g2, yorulma, g3, küçülme, g4, 10 dakika tamamen güçten düşme) G5 e de hiç bir zoanda olmayan gerzek bir yan etki verdi. Bunu da sırf dövüşler uzasın diye yaptı... Şimdi de bu salak logia'nın üst versiyonu ölümsüzlük...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık