Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1146 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aradaki mesafeyi kestirmek güç olsa da Luffy'nin düştüğünü(g5 geçişinde) Wano'daki ortalama korsan bile fark etmişti. Keza Bm düştüğünde Kaido ve Luffy anlamıştı savaşın ortasında. Ne oldu da güçlü düşmanları algılama yeteneği bir anda reset yedi.. He bu şövalyelerden o kalibrede bir güç beklemiyorum ama 80lerine dayanmış Gaban bile adaya girişlerini fark ediyor ve kontrole geliyor. Bunlar ortalığı birbirine katmışken tık yok bizimkilerden.

Gunko ile teyit edildiki Gorosei gibi şövalyeler de hasar almıyor. Son savaş öncesi o gücü anlamaları için yapmışa benziyor oda. Diğer türlü direk yenilgi demek.

Kendi güçleri zaten ayrı üstüne hasar almama tam problem oldu ama tayfa bu sayede hem güçlenicek hemde hasar olayını çözücektir. Elbaf bunun için seçilmiş olabilir. Muhtemelen Wano'daki ryou'ya benzer devlere özel bir teknik ile yapmalarını bekliyorum.

Son düzenleme:
Aradaki mesafeyi kestirmek güç olsa da Luffy'nin düştüğünü(g5 geçişinde) Wano'daki ortalama korsan bile fark etmişti. Keza Bm düştüğünde Kaido ve Luffy anlamıştı savaşın ortasında. Ne oldu da güçlü düşmanları algılama yeteneği bir anda reset yedi.. He bu şövalyelerden o kalibrede bir güç beklemiyorum ama 80lerine dayanmış Gaban bile adaya girişlerini fark ediyor ve kontrole geliyor. Bunlar ortalığı birbirine katmışken tık yok bizimkilerden.
Şimdi saulun saçının arasına saklananan chopper ve robini sommer gözlem hakisi ile farketmedi mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık