Dragon’un şanlı kanının bedeninde dolaşıyor olması hürmetine seviyoruz keratayı, yoksa çekilecek çile değilLuffy'nin yediklerinde kim bilir kaç garibanın, yetimin hakkı var, kıtlık sebebi eleman.
Dragon'un oğlu böyle olamaz, Allah'ın balonu.![]()
Balta salliyorÖğretmenler ve Sauls yenilirken Gaban ne yapıyor ?
Doğru dedin yemek küflenene kadar bakması lazımdıLuffy'nin yediklerinde kim bilir kaç garibanın, yetimin hakkı var, kıtlık sebebi eleman.
Dragon'un oğlu böyle olamaz, Allah'ın balonu.![]()
Hiç o konuya girme reis. O kadar Elbaf dedik , dış dünyada en güçlü ülke olarak tanıtıldı, ele geçirilmeyen yer olarak lanse etti. Shanks reisi Elbaf'ta devlerle görünce hepsi karizma çizildi. Ama adaya adak bastık adamlar itliği kopukluğu bırakıp eğitime yönelmişler. Niye yaparsınböyle birşey yahu , hem eğitimci hem savaşçı olamazlar mı ? Kendi serisine ihanet ediyor bu herif yemin ediyorum.Sırf her Zaman ki gibi tayfa adayı kurtarsın diye yalandan devler artık savaşmıyor eğitim öğretim falan bir şeyler dedi
Sözde dünyanın en güçlü ülkesi
Bigmomın ballandırarak anlattığı elbaf .d
Luffy’nin adada oluşunu oraya gidince öğrenmeleri ayrı rezillik, bunu rapor edip önlem almamaları ayrı rezillik. Oda bazen çok gelişi güzel geçiştiriyor.Şövalyelerle birlikte bir kaçta denizci gelse mantıklı olurdu Ryokogyu+3-4 Koramiral-3 Şövalye güç dengesi açısından sağlam olurdu.
Garling vs Dragon olma ihtimalini en yüksek gördüğüm dövüşlerden. Duruma göre Dragon yenilebilir bile.Garling emmi bizzat gelmez yancılarını gönderip uzaktan teknik direktör gibi takılır. 3 Final Bossundan birisi o İm-Teach-Garling.