Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1146: Sessizlikteki Kıpırtı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 34 35.1%
  • Orta

Kullanılan: 22 22.7%
  • Kötü

Kullanılan: 41 42.3%

• Kullanılan toplam oy
    97
Bu üçlü şövalyelerin en güçsüzleri olabilir, ilk gösterilenler öyle olabiliyor.

luffy'lerin olaya dahil olmalarına biraz daha var. Ancak lokisiz gitmeyebilirler. Mesafe belkide uzak olduğundan sezemediler. Birilerinin ulaşması gerekebilir. Diğer taraftan devler loki harici maks dorry ve broggy gücünde ise hayal kırıklığı olur. Zou'nun sulong, Wano'nun ryou gibi güçleri vardı. Belkide oda bilerek sınıyordur. Onlara ait bir güçleri olması gerektiğini düşünüyorum hem neden en güçlü ordu dendiğini göstermiş olur oda. Hemde bu hasar olayınada el atar. Görüntü zayıf şimdilik.

Bu arada acaba Shanks'ta Gunko gibi yenilenme, hasar almama gücü varmı acaba? Garling olduğundan çocukluğunda almış olabilir. Bir yandanda alsa, Satürn gibi Im yok ederdi diye düşünüyorum.

Hatırlarsın belki şimdi

Gunko'nun gücünü de bu kadar iyi yaparsa bayağı güçlü olur.
Bunda oklarla saldırıyor, Gunko hem okla saldırıyor, hem okla işaretleyip kendi vücudunu ilerleterek saldırıyor, hem de gelen atağı okla saptırıyor.

Gunkoda şuana kadar hasaralmaz beden, etkili bir savunma ve saptırılmaz bir saldırı var, ancak saldırı gücü kendi yumruğu-tekmesiyle sınırlı. Yani saldırısı zayıf şuanda, kendi bedeniyle sınırlı bir saldırısı var, meyve ekstra bir saldırı gücü vermiyor, %100 isabet oranı veriyor ama Usopp'u yamultan tekmenin kimseye bir şey yapmayacağı ortada.

Gunko şuan bende 1. komutan - amiral arası izlenimi veriyor, saldırı gücü daha güçlü gösterilirse amirale biraz daha yaklaşır ama şuan için çok yetersiz.

Benim anladığım Gunko saldırıların yönünü istediği gibi oklarla değiştirebiliyor kendi saldırısına da ok koyarsa engelleyemiyorsun. Şovalyeler bizim tayfayı ezip sonra koramiral övmüş hiç güleceğim yoktu.
Koramiral övme durumunu ben de yazacaktım.2y önce peçete olarak kullanılan koramiraller mi şimdi övülür oldu ? Gerçekten güç dengeleri bazen öyle bir saçma sapan hale geliyor ki hayret ediyorum.

Çok benzer değiller mi? İkisinin de okları bükülüyor, oklara yön veriyorlar, oka saldırı ekliyorlar, saldırı yönünü değiştiriyor vs. Oda'nın bunu gördüğü kesin bence. :D
oradan almış sen gösterince hatırladım oda direkt almamıştır ona yancıları göstermiştir. Bu kutsalların bence meyvesi çöp ama güçlü yapmak için uyduruyor. Kullanıcısı meyve gücünü etkiliyor ya da. şu meyve Belamy''nin tayfasında çıksa şaşırmam.

Ok olayı bizim 3lüye etkilememesi lazım Sanji bedeni çok sert Zoro ile Lufy ise kralın hakisi kullanıyor ancak tabiki Oda sensei gene bize bir takım saçmalık izletebilir. Son zamanlar da bölümlerin daha hızlandığını düşünsem de Oda'ya güvenmiyorum.
Ayrıca herkes gibi bende Usop için bir kendini gösterme arkı olarak düşünüyorum ki keza başka da şansı yok bu arc sonunda muhtemelen büyük savaş başlayacak. Şahsen Herkeste bir misyon var iyi kötü daha fazla güçlenmese dahi yadırgamam ama Usop artık son virajda.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık