Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1146: Sessizlikteki Kıpırtı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 33 36.7%
  • Orta

Kullanılan: 18 20.0%
  • Kötü

Kullanılan: 39 43.3%

• Kullanılan toplam oy
    90
Galiba Yonkouluk kalkacak,Mugiwaraların Yonkou olmasıyla Yonkou işinin ciddiyeti kalmadı. Buggy-Weewil Shichibukai olunca onun ciddiyeti kalmamıştı kaldırılmıştı. Teach Shanskı aldıktan sonra Teach ve Luffy dışında hakim korsan olmayacak herhalde.Kalanlarda ikisinden birisinin arkasında hizalanacak.Cross Guild korsanlardan çok denizcilerle kapışır.

Jinbe Brook Nami vs 1 şövalye karşısında yenildi.
Saul yenildi . Zaten çok bir beklenti yoktu güç olarak
Dev öğretmenler yenildi.

Burada tayfa ile dövüşen şövalye hariç diğerleriyle ilgili güç analizi yapmak pek doğru olmaz. Ancak tayfadaki üçlüyü döven ok ablamız. Logia türünde olduğu belli. Saldırıları istediği gibi yönlendirmesini sağlayan efsane bir gücü de var. Bununla savunma değil aynı zamanda saldırı da yapabiliyor. Orta ve uzak menzilli bir dövüşçü. Luffy gibi bire bir dövüşlerde dayanabileceğini sanmıyorum. Jinbe dışında düzgün yakın dövüşte savaşabilecek kimse yok. Ama jinbe de orta ve uzun mesafeli saldıralara karşı savunmasız olduğundan darbeyi yiyor. Uzun menzilli saldılarda nami ve usoop'un destek atması lazımken ikisi de haki özürlüsü olduğu için bir işe yaramıyorlar. Brook'ta jinbeye destek atması lazımken o da haki bilmediğinden bir bok yapamıyor. Tayfa gerçekten çok çok güçsüz durumda.

Haki kullanabilenler = robin, luffyi sanji, Zoro, jinbei
Kullanamayanlar = Choopper, Franky , nami, usoop, Brook
Hiç bir işlevselliği olmayan karakterler = Brook, Usoop

Bundan sonra seride güçlü olmak önemli. Tony ve robin muhtemelen dövüştüler ama zarar veremediklerini gördüler. O yüzden saklanıyor olabilir. Saçma olan şey, herifin gözlem hakisi yok mu? Onları fark etmiyor mu?

Lütfü kaido'dan sopa yerken etrafta dolaşıp kumar oynuyor diye Zoro'ya laf çarpıp duran iki sayfada bir caps atan @carpe d. em ve @Raiden nerede ? Neredesiniz :gamyon:
Zoronun her lazım olduğu anda yalandan ortadan kaybolmaları kadar sık olmasa da bu da bir rezalet tabi. Luffynin lokiyi serbest bırakma ısrarı da saçma olmuştu. Elbafta ikidir Zoro derekesine indirdi karakteri, yazıklar olsun Bay Oda!

Tayfadakiler güçsüz ve güçlenmeleri lazım. Hele korkak 3 lü kesinlikle. Ama düşünüyorum da bu adamların rakibi Luffy , Loki, Zoro, Sanji gibi durduğu için Gaban'ı bile döverler diye de düşünüyorum. Hikaye için yazar herşeyi yapar. Ceaser'e, Monet'e yenilebilececek bir Luffy çizebiliyor mesela. O yüzden burda küfülerimi SODA Senseiye yolluyorum. Bu gece iyi uyusun rüyasında adam gibi hikaye görsün de çizsin inşallah.

Son düzenleme:
Heraldin hain olduğunu düşünmüyordum bolum sayesinde iyice emin oldum...Devil Robin ile gunko vs görmek isterdim. Ayrıca usopp ve namı patavatsızı nasıl p-up alacak kardeşim bunlar hiç utanmiyorlar ki

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık