Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1146: Sessizlikteki Kıpırtı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 34 37.4%
  • Orta

Kullanılan: 18 19.8%
  • Kötü

Kullanılan: 39 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    91
Sommers'a karşı neden Saul tek başına dövüşüyor, onu da anlamadım. Imparator sağ kolu kadar ödülü olan Robin saklanmış ağlıyor. Şaka gibi cidden.
hadi robin'in ''stratejik önemi'' var deyip görmezden gelelim de chopper niye saklanıyor? ben bir doktorum, insan hayatı çok önemli ve ölüm kalım durumundayız vs diyerek ömründen yemiş ve queen'le dövüşmüştü daha dün tanıştığı wanolular için. robin'in hayatını borçlu olduğu saul'un ölüm kalım durumunda olmasını gram umursamayıp saklanmış kral.

Bölümü beğenmedim. Gerekçelerim;
  • Tayfanın stratejik önemi azalıyor. Gemi yapımcısının, rotacının vb. hiçbirinin vasfı yokmuş gibi geliyor. Karakter gelişimleri durdu, tek yaptıkları "Luffy adamdır" demek.
  • Tayfanın güç dengesi üç karakter üzerine kurulu ilerliyor. Bu üçü olmadan bizimkiler hiç, Luffy demedi ama Sanji hiç mi demiyor, Usopp-Franky mal gibi kaldınız, gelin iki-üç eğitim yapalım.
  • Loki dediğimiz karakter, rezil kepaze oldu. Hikayenin başındaki artist hali kalmalıydı, hatta kötü karakter olarak kalmalı ve kendi çizgisi olmalıydı. Ponçik herife döndürecekler. Şişirmişler herifi.
  • Elbaf, dünyanın en güçlü köyü bilmem ne zırvaları çok boşmuş. Şahsi fikrim ama; Katakuri ve Marco seviyesinde bir karakter tek başına alır gibi geliyor.
Yukardaki yorumlar şahsi fikrim, sizinle aynı fikri paylaşmıyor olabiliriz. Seviyeli tartışmalara açığım.

Bu kutsalların yenilenme muhabbeti ve logialar ile ilk tanıştığımızda izlediğimiz sahneler arasında pek bir fark göremedim. Yenilenmeyi aşmanın yöntemi bulununca pek bir esprisi kalmayacak. Sonrasında yedikleri saldırılar da böyle kolay uzuv götürmeyecektir tabii. Bomboş iş.

Bu kutsalların yenilenme muhabbeti ve Logialar ile ilk tanıştığımızda izlediğimiz sahneler arasında pek bir fark göremedim. Yenilenmeyi aşmanın yöntemi bulununca pek bir esprisi kalmayacak. Sonrasında yedikleri saldırılar da böyle kolay uzuv götürmeyecektir tabii. Bomboş iş.
Gunko'nun kağıttan ilizyonları diye düşünüyorum, ilizyon oldukları için yenileniyorlar. Ana kullanıcı orada yok, yapay onlar ve güçlerinin 30%'unu kullanıyorlardı falan gibi bir şeyde çıkabilir.

Eskiden arkaplanda bir hikaye işleniyor, çocuklar öndeki çizimlerle yetişkinler de arkadaki hikaye ile ilgileniyor diyorduk.
Arkadaki işlenen hikayeyi de öndeki çizimleri de aynı kalitesizlik seviyesine getirdi.

Zoro & Luffy olmasa koskoca Yonkou tayfası bir Gunko ile başedemeyecek durumda.
Blackbeard, Shanks, Kaido falan olsa çoktan o üçlünün helvası yenirdi.

Bölümü çevirdim. Bu hikaye gerçekten de çocuklar için yazılıyor, ciddi bir şey beklememek lazım.

Gunko bunları öldürme niyetiyle saldırmaya gelmiş, Kutsal Ejder olduğu düşünülüyor. Usopp saldırıyor, kadının yarısı yok olunca ağlayarak özür diliyor. Nami onun öldüğünü düşünüp üzüldüğünü söylüyor.

Yazık gerçekten.
Keşke çevirmeseydin reis. Ne okuduğumu anlamadım bile. Mantıklı olan bir şey yoktu bu bölümde. Yakında ben de sen de bu seriyi bırakacakmışız gibi hissediyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık