Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1146: Sessizlikteki Kıpırtı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 37 37.0%
  • Orta

Kullanılan: 22 22.0%
  • Kötü

Kullanılan: 41 41.0%

• Kullanılan toplam oy
    100
Bunlarda Gorosei gibi kendini sürekli yenileyebiliyorsa eğer Luffy dışındakilerin hepsi çaresiz kalabilir. Oda seriyi bildiğin Shabondy öncesine geri çekti. O süreçte de Logia vardı. Smoker tek başına bizim tayfayı ezip geçiyordu. Luffy hariç tayfa komple şu an herhangi bir Gorosei'yi alamaz. Bakalım Oda bu yenilenme olayına nerf (mesela bir sınırı olabilir) veya başka bir çözüm mü bulacak yoksa baştan savma Luffy İm'i yenene kadar herkesi laylaylom havasında yapıp durumu sıvayacak mı? Benim bildiğim Oda bu sorunu sıvayıp çözer.

Bu kısmın saçma olduğunu düşünmüyorum. Tek kişi dediğin kişi bir Tanrı Şovalyesi. Hükümet tarafında Gorosei'den sonraki en üst seviye kişiler bunlar, Dragon bile bunların gücüne vurgu yaptı. Bu bizim tayfaya özgü bir durum değil. Mesela Big Mom Korsanları da bir imparator tayfası, 3 tatlı kumandanını denklemden çıkaralım, Gunko'nun karşısında Oven, Daifuku, Perospero olsun yine aynı durum olurdu bence. Veya Beyazsakal Korsanları'nı düşünelim, Gunko vs Vista - İzo - Atmos olsa yine Gunko üstün gelirdi bence.
Oven-Daifuku-Pero üçlüsü parçalar Gunko'yu. Bu üçlü WCI da, Pero da özellikle Wano da tatlı komutanı seviyesinde olduklarını gösterdiler. Pero Jack'le aynı şekilde düştü zaten.

Bizim tayfa bir Yonko tayfası değil, beklentinin bu yönde olması baştan yanlış. Yardımsız ve ihanetsiz bir halt edemeyen bir tayfa bizimki. Şimdi bizim tayfayı BM ve çocuklarıyla eşleştir bizimkiler hezimete uğrar. Ne sayı üstünlüğü var, ne nitelikli savaş gücü var.

Kaido için ninjalar, samuraylar, 3 korsan tayfası ittifak yaptı, yetmedi Yonko 1. komutanı Marco yardıma geldi, yetmedi Yamato, XDrake ihanet etti,

Yonkoluk köklü, yerleşik bir oluşum, bizim tayfa gibi macera arayan bebeler değil bunlar, bizim tayfanın yetişmesi için en az 10 yıl var normalde, bu kadar süre zamanatlaması olmayacağı için sürekli yardım geliyor, ittifak yapılıyor, içerden ihanet bekleniyor, başka senaryo bulamıyor yazar.

Gunko’nun bu kadar sayko gözüktüğüne bakmayın er ya da geç çizginin diğer tarafına geçecek.

Oda şekilci bir pezo olduğu için sonradan ekmeğini yiyebileceği karakterleri güzel ve fan toplayabilecek şekilde çizer. Stussy, Ulti vs hepsi başta kötü adamın tarafındaydı. Gunko da ileride taraf değiştirir ya da en başından beri ajandır vs.

Bölümü çevirdim. Bu hikaye gerçekten de çocuklar için yazılıyor, ciddi bir şey beklememek lazım.

Gunko bunları öldürme niyetiyle saldırmaya gelmiş, Kutsal Ejder olduğu düşünülüyor. Usopp saldırıyor, kadının yarısı yok olunca ağlayarak özür diliyor. Nami onun öldüğünü düşünüp üzüldüğünü söylüyor.

Yazık gerçekten.
Benzerini bende uzun zamandir soyluyorum. One piece artik bizlere hitap etmiyor ama yas kitlesi ve hitabeti sanki daha da dustu gibi. Sadece manga okurken bu aklima gelmiyor, forumda yapilan yorumlari gorunce bizlerin degistigini ve daha da cocuklastigini hissediyor,goruyorum.

Benzerini bende uzun zamandir soyluyorum. One piece artik bizlere hitap etmiyor ama yas kitlesi ve hitabeti sanki daha da dustu gibi. Sadece manga okurken bu aklima gelmiyor, forumda yapilan yorumlari gorunce bizlerin degistigini ve daha da cocuklastigini hissediyor,goruyorum.
Sommers'a karşı neden Saul tek başına dövüşüyor, onu da anlamadım. Imparator sağ kolu kadar ödülü olan Robin saklanmış ağlıyor. Şaka gibi cidden.

Gunko’nun bu kadar sayko gözüktüğüne bakmayın er ya da geç çizginin diğer tarafına geçecek.

Oda şekilci bir pezo olduğu için sonradan ekmeğini yiyebileceği karakterleri güzel ve fan toplayabilecek şekilde çizer. Stussy, Ulti vs hepsi başta kötü adamın tarafındaydı. Gunko da ileride taraf değiştirir ya da en başından beri ajandır vs.
Ölümcül herhangi bir saldırıda bulunma zahmetine bile girmiyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık