Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1145 Spoiler Yorumları

Garp nasıl silik karakter adam Arı kovanını bastı tek başına,memur olduğu için bir kuruma bağlı o kadar.
Güçsüz değil silik bir karakter, dünya hükumetinin her türlü pisliğini biliyor başka ihtimali yok ve yıllardır yatışta ejderlere o adada yardım bile etmiş ejderlerden uzak durmak için amiral olmama hikayesi de boşa çıktı o flashbackte. Muhtemelen bu saatten sonra anca prenses gibi kurtarıldığını göreceğiz tek hayrı genç denizcilere oldu bir tanesi şuan Karasakal tayfasında kendisini paket edenlerini içinde. Boşa yaşanmış bir ömür olmuş kendisi için.

Bence Luffy'nin Shanks'e bu kadar bağlı olmasının onun özgürlüğünü kısıtlayan bir şey olduğunu söylüyor. Ki haklı. Oda bakalım nasıl bir karakter gelişimi planlıyor Luffy için. Buradan güzel hikaye çıkar.
Evet güzel hikaye çıkar Shanks kötüymüş aslında diyip Nika Shanks’i öldürür sonra da Luffy iki ağlar başkaları da iyi oldu artık özgürsün Luffy der ona. :)

Yanlış çeviri olamazmı ? Loki özgürlüğü karşılığında Shanks'ın yerini söyleyecekti
Loki'nin ayağı hâlâ kelepçeli veya kaamayacak kadar yorgun yani tam özgür değil .Tabi bu bahane Shanks'ın yerini felan bilmiyor kuru sıkı

Jinbei fazlalık gibi durmasın, rolü olsun ve işe yarıyormuş hissi versin diye ateş çıkarmış. Wano'dan beri kafanda ne kurguluyorsan tek tek hepsini görüyorum haberin olsun Oda... Gunko'nun külot giymesinin sebebinin Brook'la gereksiz bir şaka yapmak için olduğunu herkes anlamıştır. Şu adamın böyle dandik detaylara önem vermesi yüzümü güldürüyor zuhahaha

Xebec ve WB görünce aklıma geldi.
Xebec tayfasındaki bazı üyeleri Davy Back Fightta kazandı diye bi teori okumuştum.
Davy Back Fight Hachinosuda ortaya çıkmış bir oyun. Burası Xebec’in eski adası. God Valley sonrası Ochoku’ya geçiyor ada. WB de onura önem veren birisi olduğu için oyunda kazanılmış ve bunu kabul etmiş olabilir. Kaido davet edildi ama diğer üyelerin hepsi kaptan seviyesi ve meşhur korsanlar. Bu yüzden oyunda kazanılmış olma ihtimalleri yüksek. Zaten Xebec düştükten sonra tamamen dağılma sebepleri de kaptan ölünce serbest kalmaları olabilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 18, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık