Reiper Salı saat 17:44'de #31 Kaido 15 yaşındayken Rocksin daveti üzerine tayfaya katılıyor. Lokiyi ise Rocksin kendisi istememiş, Bu olay kaç yıl önce oluyor, Loki kaç yaşında bunlar da önemli ama her halükarda Kaidoya artı yazdığı sabit.
Kaido 15 yaşındayken Rocksin daveti üzerine tayfaya katılıyor. Lokiyi ise Rocksin kendisi istememiş, Bu olay kaç yıl önce oluyor, Loki kaç yaşında bunlar da önemli ama her halükarda Kaidoya artı yazdığı sabit.
Kraix Salı saat 17:48'de #32 Reiper dedi ki: Kaido 15 yaşındayken Rocksin daveti üzerine tayfaya katılıyor. Lokiyi ise Rocksin kendisi istememiş, Bu olay kaç yıl önce oluyor, Loki kaç yaşında bunlar da önemli ama her halükarda Kaidoya artı yazdığı sabit. Genişletmek için tıkla ... Yaş hikaye adam 100 metrelik devi hangi gemide gezdirsin Olduğu yerde kalmayacak ya bu büyüyecek elbet. Onu düşünmüştür diye düşündüm
Reiper dedi ki: Kaido 15 yaşındayken Rocksin daveti üzerine tayfaya katılıyor. Lokiyi ise Rocksin kendisi istememiş, Bu olay kaç yıl önce oluyor, Loki kaç yaşında bunlar da önemli ama her halükarda Kaidoya artı yazdığı sabit. Genişletmek için tıkla ... Yaş hikaye adam 100 metrelik devi hangi gemide gezdirsin Olduğu yerde kalmayacak ya bu büyüyecek elbet. Onu düşünmüştür diye düşündüm
Kuroro Salı saat 17:51'de #33 justahuman dedi ki: Xebec, tayfasında daha iyi bir miço (Kaido) olduğu için Loki'yi reddetmiş : )) Genişletmek için tıkla ... Bu yüzden tüm imajını Kaido'ya benzeten Loki ezikliği...
justahuman dedi ki: Xebec, tayfasında daha iyi bir miço (Kaido) olduğu için Loki'yi reddetmiş : )) Genişletmek için tıkla ... Bu yüzden tüm imajını Kaido'ya benzeten Loki ezikliği...
Bogeyman Salı saat 17:53'de #34 Kraix dedi ki: Yaş hikaye adam 100 metrelik devi hangi gemide gezdirsin Olduğu yerde kalmayacak ya bu büyüyecek elbet. Onu düşünmüştür diye düşündüm Genişletmek için tıkla ...
Kraix dedi ki: Yaş hikaye adam 100 metrelik devi hangi gemide gezdirsin Olduğu yerde kalmayacak ya bu büyüyecek elbet. Onu düşünmüştür diye düşündüm Genişletmek için tıkla ...
Saber of Xebec Salı saat 18:02'de #36 Bogeyman dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Yanlışın var hocam bunu gemide gezdirmiyorlar gemi olarak bunu kullanıyorlar.
Bogeyman dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Yanlışın var hocam bunu gemide gezdirmiyorlar gemi olarak bunu kullanıyorlar.
Akainu Salı saat 18:21'de #38 Jinbei in meyve gücü belli oldu demek. Tüp tüp no mi Model: Yangın hortumu