Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1145: Sekizinci Dalın İki Numaralı Ormanındaki Yangın

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 42 47.2%
  • Orta

Kullanılan: 21 23.6%
  • Kötü

Kullanılan: 26 29.2%

• Kullanılan toplam oy
    89
Çocuklar Loki'yi bilmedikleri için orjinalinden güçsüzmüş. Luffy'nin korkusu olan Akainu'yu canlandırsa Killingham bu arc bitmişti. Sonuçta Luffy Akainu'yu yenilmez biliyor :D @sensey @Montana

Bölümdeki Gerd'i yemin billah olsun ki Nami sandım. Nami ne ara saçlarını böyle ördü diye düşündüm. Sonra Gerd dedi... Gerd kimdi lan dedim.

Sonradan çakozladım yeni bir arctayız gördüğümüz her kadın karakter Nami yüzlü olması lazım normal...

Lami için Puding dediler çıkmadı, Ahiru dediler çıkmadı. Şimdi Gunko diyorlar.

Bir umut tohumu daha ekildi, dur bakalım bir yerden yakalacağız Lami'yi :d
Kuina olayına bağladı desene.

Tanrı şövalyesi bir D. Ulan herşey şimdi netleşti. Trafalgar Law Elbaf'ta karaya vuracak ve Gunko onu görünce saf değiştirecek.
Godaaaaaaa

Son düzenleme:
Kuina olayına bağladı desene.

Tanrı şövalyesi bir D. Ulan herşey şimdi netleşti. Trafalgar Law Elbaf'ta karaya vuracak ve Gunko onu görünce saf değiştirecek.
Godaaaaaaa
Her ortamda en az bir D. varken tanrı şövalyeleri arasında olmazsa olmazdı zaten. Daha Oda göstermeden biz söylüyoruz. Oda'dan bir adım öndeyiz. :p

Lami’nin ortaya çıkmasını isterim ama senaryo olarak oturtamıyorum. Hafızası olmasa da kurtaran aracıyla ismi değişmiş olsa bu kardeşler nasıl tanıyacak birbirini. Kaç yıl geçmiş Law’da görse tanıyamaz ki. Asıl kurtaranı lazım bize. Onunla çözülür bu düğüm. :dd.d

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık