Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1145: Sekizinci Dalın İki Numaralı Ormanındaki Yangın

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 32 44.4%
  • Orta

Kullanılan: 17 23.6%
  • Kötü

Kullanılan: 23 31.9%

• Kullanılan toplam oy
    72
Xebec'in Karasakal'ın babası olduğunu düşünmüyorum. WB doğrudan Xebec'in tayfasındaydı, Karasakal'ı tanırdı diye düşünüyorum. Şahsi fikrim ama Xebec,hepimizin tanıdığımızı ama aklımıza gelmeyen biriyle bağlantılı çıkacak.

Hikayede sürekli, birileri birilerinin arkasından bakıyor. Luffy -Shanks, Pedro - Roger, Loki - Xebec .... Olay örgüsü farklı ama başlangıç noktası aynı gibi geliyor.

Xebec'in Karasakal'ın babası olduğunu düşünmüyorum. WB doğrudan Xebec'in tayfasındaydı, Karasakal'ı tanırdı diye düşünüyorum. Şahsi fikrim ama Xebec,hepimizin tanıdığımızı ama aklımıza gelmeyen biriyle bağlantılı çıkacak.

Hikayede sürekli, birileri birilerinin arkasından bakıyor. Luffy -Shanks, Pedro - Roger, Loki - Xebec .... Olay örgüsü farklı ama başlangıç noktası aynı gibi geliyor.
Roger'ın oğlunu tanıyan Edward, Xebec'in oğlunu hayli hayli tanırdı. Onunla mazisi daha derin ne de olsa.

Belki de Xebec’in yolundan gidiyor bilemeyiz ki bunu
Marco teach'e ne olduğunu biliyor. Her zaman böyle değilmiş yani aynadayken bir şey olmuş ve adam uyku nedir bilmeden kalabiliyor hale gelmiş. Fıçıya düşmüş gibi bir durumu var. Teach özellikle yani yani meyvesi için beyazsakal tayfasına katılıyor. Xebec ile benzer özellikler gösteriyor gibi duruyor arı kovanı adasına hükmetmesi de bunlardan biri. Ancak Xebec oğlu olması durumunu ihtimal vermiyorum. Çünkü öbür türlü acemi öldürürdü. Roger Xebec indirdiğini düşünürsek orada bir kan davası oluşurdu. Böyle bir durum yok. Xebec'in küçük kardeşi bile olabilir. Xebec amcasıdır belki. bu tarz şeyler çıkacak gbi düşünüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 12, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık