Allah şifa versin kardeşim benim.Hurdacı lobiye geçmiş olsun. Xebec'in oğlu Luffy'nin yancısı, Shanks'in yavuklusu olmayı nasıl başardın be Kid?
Dualarımız hurdacı lobisiyle. Evde bir kaç hurdalik var bu arada geçerken uğrayın.![]()
Allah şifa versin kardeşim benim.Hurdacı lobiye geçmiş olsun. Xebec'in oğlu Luffy'nin yancısı, Shanks'in yavuklusu olmayı nasıl başardın be Kid?
Dualarımız hurdacı lobisiyle. Evde bir kaç hurdalik var bu arada geçerken uğrayın.![]()
Seride ön planda olan herkesin önemli kişiler ile bağlantısının olduğu ortamda Kid’in herhangi bir adam olması karakterin fanı olmak için sebep.Kid umarım herhangi bir kimse olarak kalır.
Hahaha, şaka için bile olsa Dragon'un harekete geçtiği bir gif atılamıyor.![]()
Xebec görünüp şov yaparsa Karasakala eksi yazar ölü adama bile icraat yaptırıyolar Karasakal hala yerinde sayıyor bu ayıp tüm Karasakal korsanlarina yapılmıştır.Sen random sövmeye başla, hedef illa çıkar karşına.
Gelen spoilerlarda Xebec, Kid ve Dragon gösteriliyor. Gaban haki ve balta show gösteriliyor. Sulong gösteriliyor. Yani %99 1 Nisan trollemesi yapıyorlar, ona sövüyoruz.
Ha bir de Zoro 4 kılıç stiline geçmiş diye güvenilir kaynaktan bilgi geldi
Oda Karasakal için farklı bir şeyler pişiriyor. Muralde tüm bağlantılı karakterleri gördük. Devler, Minkler, Nika, antik silahlar falan ama hiçbir şekilde Karasakal'ın bir referansını göremedik. Karasakal'ın meyvesinin Logia olmadığı çok bariz. Mutlaka mitolojik tanrılardan birine falan bağlanır diye düşünüyorum. Ya da Karasakal'ın kendisi bir anormal, uyumuyor, iki şeytan meyvesi yiyor falan. Ne karakterin ırkıyla ne de meyvesiyle ilgili bir referans göremedik. Şu an Imu, Xebec, Joyboy falan değil, en büyük gizem Karasakal. Joker karakter diye koymuş Oda bunu. Hikayenin kıvrılmadığı noktada Karasakal kartını oynayacakXebec görünüp şov yaparsa Karasakala eksi yazar ölü adama bile icraat yaptırıyolar Karasakal hala yerinde sayıyor bu ayıp tüm Karasakal korsanlarina yapılmıştır.