Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1145 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözleri bağlı sasuke = Loki, yanlış çağda doğmuşum diyor. Artı gözlerindeki bandajı açma olayı var. Muhtemelen gözlerini açacak, geçmişini anlatacak falan

Ülkede gelen geçen hakisi ile cirit atıyor bizimki hâlâ tepki vermedi!? Loki boynuzunu yanlislikla ağzına soksa şu luffy'nin de ayiksa artik

Bu sayının Öngörüşde ki mesele ne kime ne için sövüyoruz ben çok şey kaçırdım galiba?
Sen random sövmeye başla, hedef illa çıkar karşına.
Gelen spoilerlarda Xebec, Kid ve Dragon gösteriliyor. Gaban haki ve balta show gösteriliyor. Sulong gösteriliyor. Yani %99 1 Nisan trollemesi yapıyorlar, ona sövüyoruz.

Ha bir de Zoro 4 kılıç stiline geçmiş diye güvenilir kaynaktan bilgi geldi

Oruç reisin gifini fln atmış sergio büyük ihtimal attığı giflerin çoğu 1 nisan şakası.

Sadece bizimkilerle ilgili giflerin doğru olduğunu düşünüyorum gaban vssi + lokinin masum çıkması cart curt olur kesin. Xebec fln kolpa.

Son düzenleme:
Hurdacı lobiye geçmiş olsun. Xebec'in oğlu Luffy'nin yancısı, Shanks'in yavuklusu olmayı nasıl başardın be Kid?

Dualarımız hurdacı lobisiyle. Evde bir kaç hurdalik var bu arada geçerken uğrayın.:D

Gerçek 1 Nisan şakası, her yıl 1 Nisan'da saçma sapan spoilerlarla milleti şakaya alıştırıp, bu hafta gerçekten Xebec'in görünmesiyle herkesi dumur etmektir ama o davar İspanyolun aklına gelmez böyle şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık