Gaban babadan şov vakti @Phoenix @II. Invictus
Redon, bayramlarda herkesin "dünya tatlısı yeğenim" diye fotoğrafını instagrama attığı o tipsiz yeğenden başkası değil.
Artık gifleri ilgi çekmiyor.
Redon denen insan artığına sövmek serbest olsun bu konuda.Beyler Redon'a sövmenin kaç gün cezası var? Bir şey deneyeceğim
İronik bir manada mı yazdın bilmiyorum fakat,bir kez küfür serbest bırakılırsa bu işin ucu alınamayacak bir noktaya gelebilir.ve tabiki de forumun seviyesi düşer.yine de bu konu yöneticilerin insiyatifine kalmış bir şey günün sonunda,bu sadece benim yorumlamam.Redon denen insan artığına sövmek serbest olsun bu konuda.
Dediğin çok doğru da Oda yapmaz diyemiyoruz işte sıkıntıBu kadar çabuk uysallasmasi saçma olur o kadar kötü okuduk adamı acitasyon yapıp kandirsin luffyi sonra uysallasin
Azizim, Redon'a sövülebildiğinde bu forum muassır medeniyetler seviyesine yükselir.İronik bir manada mı yazdın bilmiyorum fakat,bir kez küfür serbest bırakılırsa bu işin ucu alınamayacak bir noktaya gelebilir.ve tabiki de forumun seviyesi düşer.yine de bu konu yöneticilerin insiyatifine kalmış bir şey günün sonunda,bu sadece benim yorumlamam.