Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1144 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan'ı bu yüzden seviyorum, "Gunko'nun Brook'un müziğini çok sevdiği ortaya çıkmış." cümlesinden neler neler çıkmış.

Laugh Tale adasının her yerinde antik robotlar olacakmış gibi hissediyorum, önce Egghead şimdi Elbaf'ta karşımıza robot çıktı. Bu gidişle bu robotlardan daha çok göreceğiz gibi duruyor. Keşke, robotlardan her biri Joy Boy gücü ile uyanınca anahtar bir kelime falan söyleseydi. Daha keyifli olurdu. Bizimkiler bu üç dandik şovalyeyi yenemezse ve robot uyanıp bir haki daha atarsa küfür ederim çünkü.

Eğlence çıkar size de işte, her türlü durum için kuşandım. Yeter ki daha fazla özletmeden görünsün.
Ben aslında Law'ı severim ama tayfası neredeyse yok hükmünde. Kaptan olarak bana göre Younkou olmayan en güçlü karakter ama tayfasını yolla Eastblue'ya orada bile zayıf kalırlar. O yüzden sürekli Luffy'ye yancılık yapmak zorunda yada Çapraz Lonca gibi bir oluşuma dahil olmalı. Anlaşılan o ki Oda Law'ı Luffy'ye rakip olsun diye çizmemiş. Law'ın tayfasında en azından King ve Barto olmalı ki gerçek bir tehdit olabilsinler.

Nereye nasıl bağlayacak şu 3000 yılı , 800 yıllık savaşı felan. Herşey IM ile olan mücadele için mi ? 3000 yıl yaşında o zaman bu herif ve ne gibi bir kötülük planlıyor ki 3000 yıl geçmiş hala gerçekleşmemiş. Cidden şu ilk savaşı ve sebebini merak ediyorum

Bence İmu denilen varlik 3000 yillik degil Gomu Gomu meyvesinin ciktigi her donemde ortaya cikan ruhsal bir varlik. Antitez gibi bir sey. Seytan meyvelerinin hikayesinin aciklanmasi lazim artik ya nedir bu 20 sene oldu hala surekli bir gizem

Ben aslında Law'ı severim ama tayfası neredeyse yok hükmünde. Kaptan olarak bana göre Younkou olmayan en güçlü karakter ama tayfasını yolla Eastblue'ya orada bile zayıf kalırlar. O yüzden sürekli Luffy'ye yancılık yapmak zorunda yada Çapraz Lonca gibi bir oluşuma dahil olmalı. Anlaşılan o ki Oda Law'ı Luffy'ye rakip olsun diye çizmemiş. Law'ın tayfasında en azından King ve Barto olmalı ki gerçek bir tehdit olabilsinler.
Bütün tayfası doktor/sağlıkçı lawın.Bir bepo var,birde shabondy de kurtardıkları eleman var dövüşebilen law harici.

Law, tayfasını -aynı WB gibi- ailesi olarak görüyor. Bu hikayesinde dile getirildi. Kendi gücü ve zekasıyla tayfasını koruyabileceğini düşünmüş olmalı. Winner adasında ki savaşa göre tayfası güç değil daha çok stratejik hamlelerle hareket ederek düşmanı alt eden bir tayfa. Bu sefer ağır taşa denk geldiler. Tabii plansız yakalanmaları, Karasakalın daha işlenmemiş olması ve önemli bir karakter olacağı gibi hususlarda yenilgisinde rol oynadı. Tayfasını arkada bırakmak zorunda kaldığı içinde ben bunun ona büyük bir ders olduğunu düşünüyorum. Benim bu zamana kadar tanıdığım Law, geri dönüşünde gücünü 5e katlamış olacak. Luffy'e rakip olma durumu da kendi aralarında yaptığı bir şey Oda'nın tayfaları dahil etmiyor.

Mesela kendi kalbini saklayıp Ceaser’ın kalbini kendisine takan bir adamın poneglifleri asla Karasakalın bulacağı şekilde bir yere koyduğunu sanmıyorum. Ama eğer ki Karasakal o ponelere sahip olduysa bu da hikayede olması gerektiği için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık