Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1144 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan'ı bu yüzden seviyorum, "Gunko'nun Brook'un müziğini çok sevdiği ortaya çıkmış." cümlesinden neler neler çıkmış.

Laugh Tale adasının her yerinde antik robotlar olacakmış gibi hissediyorum, önce Egghead şimdi Elbaf'ta karşımıza robot çıktı. Bu gidişle bu robotlardan daha çok göreceğiz gibi duruyor. Keşke, robotlardan her biri Joy Boy gücü ile uyanınca anahtar bir kelime falan söyleseydi. Daha keyifli olurdu. Bizimkiler bu üç dandik şovalyeyi yenemezse ve robot uyanıp bir haki daha atarsa küfür ederim çünkü.
Ne çıktı görmedim atabilir misin.

Beyler bu Joy Boy’un burnu uzun muydu? Bizim Usopp’un soyundan geliyor olabilir mi? Hayır bu kadar antik varlığa rağmen nasıl hiçbir iş yapamadan bu dünyadan göçtü onu anlamıyorum. Her şeyi bizim Luffy’e bırakıp, gitmiş. Zunesha, Emeth, Elbaf’taki bu robot ve daha bilmediğimiz ne yoldaşları varmış adamın.

Valla Usopp daha işe yarar…Reise haksızlık etmişim gibi.

Beyler bu Joy Boy’un burnu uzun muydu? Bizim Usopp’un soyundan geliyor olabilir mi? Hayır bu kadar antik varlığa rağmen nasıl hiçbir iş yapamadan bu dünyadan göçtü onu anlamıyorum. Her şeyi bizim Luffy’e bırakmış. Zunesha, Emeth, Elbaf’taki bu robot ve daha bilmediğimiz ne yoldaşları varmış adamın.

Valla Usopp daha işe yarar…Reise haksızlık etmişim gibi.
Bu robot 3000+ yıllık, yani ilk NİKA'nın yancısıymış. JB, ikinci NİKA oluyor.

NİKA özgürlük Tanrısı olduğu için herkesi etrafında toplama gücüne sahip, OP evreninde böyle başka bir varlık yok. Bizim tayfadan hareket et, tayfada nasıl iskelet, konuşan hayvan, cyborg, balıkadam, oni Yamato vs varsa JB ve ilk Nika'nın tayfa da böyleydi muhtemelen.

NİKA özgürlük Tanrısı olduğu için herkesi etrafında toplama gücüne sahip, OP evreninde böyle başka bir varlık yok. Bizim tayfadan hareket et, tayfada nasıl iskelet, konuşan hayvan, cyborg, balıkadam, oni Yamato vs varsa JB ve ilk Nika'nın tayfa da böyleydi muhtemelen.
Hımm. Her Nika’nın bir robotu mu var şimdi? Yani Emeth bizim ikinci Nika’nın robotuydu. Bu Elbaf’ta gördüğümüz robot ilk Nika’nın robotu.

O zaman bizim Luffy’nin de mi bir robotu olacak? Reenkarnasyon mantığıyla bu sorunun cevabı evet oluyor.

Öyle bir güç yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık