Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1144 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözlerinin kapalı olması, aklıma kör olma ihtimalini getiriyor. Fujitora gibi haki ile çevresini seziyor diye düşünüyorum ama emin değilim. Şahsen, gözüyle ilgili üper-süper bir güç çıkmasındansa kör olmasını tercih ederim. Kafamda hikaye kurar, yazarım bile ama kim uğraşacak şimdi.
Kör olsa niye gözlerini kapatsın.

Fuji kör ama bandaj yok, Zoro da bir gözünü açmıyor onda da bandaj yok, Loki'deki bandaj ya meyveyle ilgili, ya kendine özgü bir göz gücüyle ilgili ya da Pudingdeki gibi gözlerinde bir anormallik var onu gizlemeye çalışıyor.

Vay be Gaban'ı sezon sonuna kadar bi daha görmeyi beklemiyodum. gerçekten goat bi karakter olcak gibi
Adanın öbür ucundan haki hissedip gelen adam, adada yangın çıkmış, her yerde devasa varlıklar terör estiriyorken hayde hayde gelmeli.

Kör olsa niye gözlerini kapatsın.

Fuji kör ama bandaj yok, Zoro da bir gözünü açmıyor onda da bandaj yok, Loki'deki bandaj ya meyveyle ilgili, ya kendine özgü bir göz gücüyle ilgili ya da Pudingdeki gibi gözlerinde bir anormallik var onu gizlemeye çalışıyor.

Adanın öbür ucundan haki hissedip gelen adam, adada yangın çıkmış, her yerde devasa varlıklar terör estiriyorken hayde hayde gelmeli.
Hikaye uydururum ama uydurmayacağım, üşendim. Hemen sana gerekçemi kısaca açıklayacağım. Gözündeki yara kötüdür ve gözükmesini istemiyordur. Thor'un efsanesi vardı, gözlerini oyup bir yere atınca bilge oluyordu, belki onun gibi bir şey yapmıştır, bilge olacağım falan diye. Çocuk aklı yapmıştır falan filan. İhtimallerden birisi kör olması kardeşim, neden olmasın. Döverim seni....

Ya adamın göz bandını tartışıyoruz güzel hoşta bu yazarın adı Oda farkındasınız değil mi . Şekil olsun diye bile çizer bu herif, gözleri de vardır hatta . Delidir ne yapsa yeridir :oleyo2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık