Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1144 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kairoseki çok kuvvetli bir maden de olabilir. Bunu doğrulayan veya yalanlayan bir açıklama yok. Yalnızca tahmin edebiliriz;

Misal, Garp şuan zincire bağlı, niye kırmıyor, kendisi de kırmak istemiyor olabilir ancak Kairoseki ile bağlanmış olma ihtimali de kuvvetli.

Diğer yandan Kaido'yu defalarca kez zincirliyorlar, üstelik meyve kullanıcısı bu adam, kairoseki bağlamamaları mantıklı değil, kırıp geçiyor. Bir ara BM'yi de zincirlediler ancak çok fazla sayıda kairoseki zincir kullandılar, kırmasın diye.

Buradan benim çıkardığım, Kairosekinin meyve gücünü emcükleme yanında çok kuvvetli maden olduğu yönünde. Ha Kaido gibi aşırı güçlüysen Kairoseki varsa da kırıyorsun, aksi halde meyve yemesen bile seni tutuyor kairoseki zincir.
Law, kılıcıyla kırıyordu kairosekiyi. Loki'de elleri çözülünce kendi silahıyla kıramaz mıydı ayağındakini?

Bence de yemistir ama Oda beyfendi bu islere gizem katmasiyla meshur. Loki’nin gozlerinin bagli olmasini ben meyvesine bagliyordum ama cocuklugundan beri kapali oldugunu gorduk. Belki de bu gelecek bolumde birseyler aciklanir
Gözlerinin kapalı olması, aklıma kör olma ihtimalini getiriyor. Fujitora gibi haki ile çevresini seziyor diye düşünüyorum ama emin değilim. Şahsen, gözüyle ilgili üper-süper bir güç çıkmasındansa kör olmasını tercih ederim. Kafamda hikaye kurar, yazarım bile ama kim uğraşacak şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık