Suratlarda niye p.c sırıtışı var usta?Japonya'daki çaycı amcam sahurunu yaptıktan sonra bana mesaj atmış. Hadi yine iyisiniz.
Saul Sakazuki'nin geçmişi açıklıyormuş. Luffy tayfayı toplayıp MF'ye gidiyormuş.![]()
![]()
Suratlarda niye p.c sırıtışı var usta?Japonya'daki çaycı amcam sahurunu yaptıktan sonra bana mesaj atmış. Hadi yine iyisiniz.
Saul Sakazuki'nin geçmişi açıklıyormuş. Luffy tayfayı toplayıp MF'ye gidiyormuş.![]()
![]()
BM'nin antisi olan adam için Şovalye ne ki hey gidi hey. Bir de kendinden büyük iskelet görünce heyecanlanmıştır babayiğit.
Doğru ya böyle bir karakter vardı onepiece'deBM'nin antisi olan adam için Şovalye ne ki hey gidi hey. Bir de kendinden büyük iskelet görünce heyecanlanmıştır babayiğit.
Duvardaki resimde bile adam, Nika'nın safında yer tutuyordu. Güvenmek için yeterli bir sebep olsa gerek.Ben neden Loki’ye hiç güvenmiyorum!? Ben mi fazla evhamlıyım acaba? Bilmiyorum ama Loki bana Kanjuro izlenimi veriyor. Yani işi bitinceye kadar bizimkilere abi çekip, bir noktada sırtımızdan bıçaklayacakmış gibi geliyor. Bir ben güvenmedim bu elemana.