Yemin olsun aynı şeyi düşündüm, Who Who'mudur nedir, kaplan-köpek kılıklı herifin esir tuttuğu insanlar falan vardır, onlara yardım etmiştir.Yamato karnı aç köylülere yardım ediyordur.
Yemin olsun aynı şeyi düşündüm, Who Who'mudur nedir, kaplan-köpek kılıklı herifin esir tuttuğu insanlar falan vardır, onlara yardım etmiştir.Yamato karnı aç köylülere yardım ediyordur.
Tüm fandomu ağlatacak...
Utanacaklar usta...Loki lobisisi olarak o gün geldiğinde haklı gururunu yaşayacağız. Bu adam kraldır dedik kimseye dinletemedik. @II. Invictus @kaizokuou
Kalkan demek savunma demek, dev demek. Koca yürekli antik dev Loki flashbackte kendini savunuyor
Bunlar Merkür'ün kılıç dişlerini tutabilen, Merkür'ü çuval gibi fırlatabilen, Mars'ın ateş nefesine dayanabilen devlerin tahta kalkanları.Bu Redon bu paylaşımlarla ne yapmak nereye varmak istemektedir?
Yani umarım alakalı bir şeyler çıkar. Geçen hafta attığı görseli paylaştık pişman etti yaBunlar Merkür'ün kılıç dişlerini tutabilen, Merkür'ü çuval gibi fırlatabilen, Mars'ın ateş nefesine dayanabilen devlerin tahta kalkanları.
Bu bölüm, devlerin uçan gemisine yumruk atan Kabus gibilerle kapışıyorlar sanırım.